De ce nu-și angajează Simona Gherghe bonă la copii: „De mai bine de un an, ne descurcăm singuri”

De ce nu-și angajează Simona Gherghe bonă la copii. Este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV, însă și acasă se bucură de aceleași sentimente din partea soțului și celor doi copii. Vedeta a devenit prima dată mamă la 39 de ani și a doua oară la 41 de ani.

26 sept. 2023, 08:36
De ce nu-și angajează Simona Gherghe bonă la copii: „De mai bine de un an, ne descurcăm singuri”
De ce nu-și angajează Simona Gherghe bonă la copii

De ce nu-și angajează Simona Gherghe bonă la copii. Prezentatoarea recunoaște faptul că este destul de greu cu doi copii, dar și foarte frumos. Încearcă să se bucure de această perioadă, când ei sunt mici, pentru că timpul trece foarte repede.

Citește și: Oferta pentru care Simona Gherghe a acceptat mutarea la televiziunea sa de suflet. A fost o decizie grea pentru prezentatoare

De ce nu-și angajează Simona Gherghe bonă la copii

Prezentatoarea mărturisește că a avut câteva experiențe neplăcute cu bonele, iar din acestt motiv nu vrea să mai audă de așa ceva. Până anul trecut, a stat mama Simonei Gherghe la ea și a ajutat-o cu copiii, însă s-a întors acasă, la Iași, orașul natal al vedetei.

Puținul timp liber aleg să-l dedic familiei. Ana și Vlad sunt încă mici și au nevoie de noi. Pe de altă parte, suntem doar eu și Răzvan cu ei, în cea mai mare parte a timpului, așa că și să vreau să ies la evenimente e practic imposibil.

Ani de zile, mama ne-a fost alături și ne-a ajutat cu cei mici, dar de mai bine de un an suntem fără ajutoare. Mama s-a întors la viața ei, evident că mai vin bunicii în weekend sau mai merg copiii la țară, dar în restul timpului suntem în formula asta de patru.

Am renunțat, de mult, la ideea de a avea bone. Din păcate, pentru noi, au fost niște experiențe tare neplăcute. Așa că, atâta vreme cât a fost mama mea cu noi, a fost foarte bine. Doar că bunicii au și ei viața lor și, de mai bine de un an, ne descurcăm singuri. Copiii au programul lor, rutina lor, totul e să fie sănătoși!„, a declarat Simona Gherghe, potrivit Viva.ro.