De ce nu-şi repară Dan Diaconescu dantura. Răspunsul oferit în direct unui telespectator VIDEO

Aflat în direct la România TV, Dan Diaconescu a primit zeci de întrebări de la telespectatori legate de privatizarea Oltchim şi planurile sale legate de combinat. Printre întrebări s-au numărat însă şi unele atipice, cum a fost cea referitoare la dinţii acestuia.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 20:32
De ce nu-şi repară Dan Diaconescu dantura. Răspunsul oferit în direct unui telespectator VIDEO

„Într-o emisiune spunea că România are un preşedinte chior. Va avea România un preşedinte ştirb? De ce vrea să rămână ştirb?”, a fost întrebarea unui telespectator trimisă la stireata@rtvnet. 

Răspunsul lui Diaconescu a fost unul neaşteptat: „Când să îmi mai pun eu dinţii? Mă rog, eu n-am dinţi defecţi, ci doar puţin strâmbi sau deformaţi, daţi mai încolo, de la natură. Când să îmi mai repar eu dantura dacă eu de trei zile nu dorm, alerg de la o bancă la alta, de la o administraţie fiscală la alta să scot tot felul de chitanţe. Azi-noapte pe la 3, când vroiam să mă culc, m-a sunat dl Vulpescu să vin la minister. Eu care eram regele audienţei, mă trezeşte nu ştiu care ministru să mă duc noaptea, la el la birou.”

Dan Diaconescu a declarat vineri seara, la România TV, că are banii necesari pentru a achita contravaloarea Oltchim, însă a evitat să spună care este numele firmei care îi este parteneră în achiziţionarea combinatului din Râmnicu-Vâlcea. Diaconescu a spus că nu va vinde combinatul, dar angajaţii acestuia vor deveni acţionari.

Dan Diaconescu a câştigat licitaţia pentru preluarea a 54,8062% din acţiunile combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, a anunţat preşedintele OPSPI, Remus Vulpescu. Diaconescu a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat. Luni Dan Diaconescu va semna actele de preluare a acţiunilor combinatului Oltchim.  Câştigătorul licitaţiei pentru Oltchim să vină în maxim 10 zile cu banii, altfel e infracţiune, a avertizat premierul Victor Ponta.