De ce nu vor bărbaţii să se căsătorească

Te-ai întrebat vreodată de ce sunt din ce în ce mai mulţi bărbaţi care nu vor să se căsătorească nici dacă-i pici cu ceară? Cercetătorii ne dezvăluie motivele pentru care tipii ţin cu dinţii de statutul lor de burlaci.

RomaniaTV.net
06 nov. 2013, 13:19
De ce nu vor bărbaţii să se căsătorească

Stii pariul dintre Nicole Kidman si George Clooney? Pe vremea cand George nu incaruntise si avea 30 si ceva de ani, Nicole i-a zis ca e atat de sigura ca pana la 40 de ani isi va pune pirostriile, incat e gata sa puna la bataie 10.000 de dolari.

Zis si facut. Dupa aniversarea de 40 ani a celebrului burlac, Nicole si-a primit cecul inapoi cu urmatorul mesaj: „Dublam suma si refacem pariul – ma casatoresc pana la 50”.

Ce vor barbatii de la iubita ideala?

Dar chipesul actor se apropie vertiginos de varsta specificata in pariu si nu are nici un gand sa se casatoreasca, ba chiar sustine ca nu e facut pentru asa ceva. Mai rau e faptul ca George Clooney a declansat o epidemie mondiala a burlaciei, virus care face zilnic din ce in ce mai multe victime.

Dar, pana la urma, care sunt motivele pentru care barbatii nu se indura sa ne puna verigheta pe deget? Sa fie societatea, sa fie prietenii de bere sau poate o fi o chestie genetica?

Ce fel de sex isi doresc barbatii la 30 de ani

Cod genetic de burlac

Cercetatorii de la Institutul Karolinska, Suedia, au descoperit ca exista o gena care daca este in duplicat ii determina pe barbati sa stea departe de altar sau sa insele toate femeile cu care au o relatie serioasa.

Afla de ce nu vor barbatii sa renunte la burlacie pe Cosmopolitan.ro.