De ce plângea Cristi Borcea în închisoare. Abia acum a dezvăluit: „Îmi dădeau lacrimile imediat”

De ce plângea Cristi Borcea în închisoare. În vârstă de 52 de ani, fostul acţionar dinamovist are o viaţă liniştită alături de Valentina Pelinel, însă a trecut prin clipe foarte grele, cea mai dură experienţă a trăit-o în închisoare.

12 mai 2022, 10:28
De ce plângea Cristi Borcea în închisoare. Abia acum a dezvăluit: „Îmi dădeau lacrimile imediat”
În vârstă de 52 de ani, Borcea are o viaţă liniştită alături de Valentina Pelinel

De ce plângea Cristi Borcea în închisoare. Invitat în cadrul podcastului lui Nasrin Ameri, fina lui, fostul acționar de la Dinamo a vorbit fără rețineri despre greutățile prin care a trecut până în prezent.

Citeşte şi: Cum a ajuns Cristi Borcea în pragul sărăciei și din ce se întreține: „În Giulești trebuia să merg cu un costum pe care să-l arunc a doua zi”

De ce plângea Cristi Borcea în închisoare

Deşi a fost considerat dintotdeauna un bărbat puternic, care a trecut prin multe experiențe dureroase și traumatizante, afaceristul a dezvăluit că există momente care l-au emoționat până la lacrimi.

Cristi Borcea a mărturisit faptul că erau nopți când plângea la închisoare, atunci când auzea melodiile sale de suflet. Cristi Borcea a fost condamnat, în trecut, la 7 ani de închisoare, însă a executat doar 5 ani. La finalul lui 2019, el a fost eliberat condiționat.

Săptămâna trecută stăteam în birou. Patrick mi-a făcut cadou de ziua mea momente din viața mea de la 25 de ani până la 40 de ani când am plecat de la Dinamo. Nu, la 42 am plecat.

Stăteam, mă uitam la stadion, stăteam pe scaun la birou și mă gândeam la momente, la pozele de acolo, îmi dădeau lacrimile. Și la muzică (n.r. plângea). Nu exista sărbătoare când eram la pușcărie să nu plâng. N-ai cum să nu plângi, când auzeam cântece, că te regăseai în ele.

De obicei plâng eu cu mine, dar sunt momente când nu te poți abține. Au fost momente când am plâns de bucurie că mi-a dat Dumnezeu să o întâlnesc pe Valentina și să îmi recapăt liniștea.”, a declarat Cristi Borcea, în podcastul lui Nasrin Ameri.