De ce poartă peruci Raluca Bădulescu: „Le găsesc absolut divine. Au un rol integrant în styling-urile pe care le fac”

Raluca Bădulescu este o apariție extravagantă, care dă tonul în modă. Dar nu doar ținutele ei atent alese atrag atenția, ci și perucile, nu puține la număr, pe care jurata de la "Bravo, ai stil!" le poartă aproape tot timpul.

24 aug. 2023, 23:15

Paionată de peruci, Raluca Bădulescu le poartă cu mare drag, după cum ea însăși a recunoscut. Nu are o problemă cu podoaba capilară naturală, așa cum s-ar crede, ci pur și simplu iubește la nebunie acest accesoriu.

De ce poartă peruci Raluca Bădulescu: „Îmi permit schimbări de look foarte, foarte dese”

Sunt pasionată de peruci, sunt prima care a început să le poarte în mod constant în showbiz-ul autohon. Le găsesc absolut divine. Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine, accesorii și să mănânc dulciuri, tot la fel de mult mi-a plăcut să mă vopsesc, chiar în exces. Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și, deși părul meu arată foarte bine, perucile îmi permit schimbări de look foarte, foarte dese.

Pot schimba rapid culoarea părului, lungimea lui, coafurile, ceea ce n-ar fi posibil cu părul meu natural. Perucile au, însă, un rol integrant în styling-urile pe care le fac”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Viva!

Citeste si Motivul pentru care Raluca Bădulescu se înfometează. Vedeta a dat din casă: „Renunț la orice pentru asta”

Pasionată de peruci, haine, pantofi și jachete din piele

O altă pasiune a vedetei o reprezintă, după cum lesne ne putem da seama, hainele. Vedeta spune că are un dressing enorm, care s-a extins în toată casă. Totodată, designerul a precizat că cele mai mari slăbiciuni ale sale sunt pantofii și jachetele din piele.

Dressingul meu a depășit granițele unui dressing normal, s-a extins în toată casa. Practic, locuiesc într-un dressing, pentru că am standere cu haine și în living, și în bucătărie. Fac cadou foarte des o bună parte dintre ținutele mele, fac retail, înlocuiesc hainele, tot timpul vin altele să le înlocuiască. Este pasiunea mea, iubesc hainele, le divinizez și am mare grijă de ele. Cele mai mari slăbiciuni sunt pantofii și jachetele din piele. Este casa plină de haine”, a mai spus jurata de la „Bravo, ai stil!” pentru sursa menționată anterior.

Citeste si Cătălin Botezatu dă de pământ cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu: ”Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele”