Cătălin Botezatu dă de pământ cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu: ”Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați și mai iubiți designeri din România. De-a lungul timpului celebrul designer a fost curtat și a curtat cele mai frumoase femei de pe plaiurile mioritice. Recent, Botezatu a vorbit despre operațiile vedetelor de la noi și a dat de pământ cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu.

03 mai 2023, 08:32
Cătălin Botezatu dă de pământ cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu: ”Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele”
Cătălin Botezatu dă de pământ cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu: ”Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele”

Cătălin Botezatu dă de pământ cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu. Deși în ultimii ani prin brațele lui Cătălin Botezatu au trecut foarte multe domnișoare cu operații estetice, creatorul de modă pledează pentru naturalețe, acesta fiind unul din principalele criterii de care ține cont atunci când își alege modelele cu care lucrează.

Citește și Cătălin Botezatu, bonă pentru copilul Gabrielei Prisăcariu: „Acum am promis, mă duc și am grijă de el”

Cătălin Botezatu dă de pământ cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu

Designerul vestimentar a spus, de curând, că din cauza operațiilor estetice, femeile din România au început să semene între ele. Botezatu a mărturisit că nu este împotriva operațiilor estetice, însă consideră că ele trebuie făcute cu stil.

„Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (n.r.: se referă la manechine) sunt naturale. O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o generație în femei-mamut. Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel ca ele. Fiți naturale!”, a declarat Cătălin Botezatu la PRO TV. 

O femeie pe care Cătălin Botezatu o apreciază enorm pentru modul în care arată, dar și pentru faptul că nu are operații estetice este Andreea Esca. Creatorul de modă a vorbit la superlativ de prezentatoarea TV, despre care spune că este o super-femeie.

„Poate fac ceva, dar decent. Sunt multe femei operate mișto. Nu că Esca e de la voi, dar Esca a rămas aceeași. Dacă o vezi în viața de zi cu zi, e foarte haioasă, are decență, feminitate, aer de lady. Nu cred că a apelat la ceva. A reușit să se păstreze super-femeie”, a completat Botezatu în cadrul aceluiași reportaj.

Întrebat ce vedetă din România a cam sărit calul cu operațiile estetice, Cătălin Botezatu a răspuns: ”Altă întrebare! Dacă vrei să te legi de Bianca Drăgușanu, să vezi că poți s-o recunoști. N-are multe operații, a făcut și ea cât a putut. Ea e Bianca și are voie. Anumite operații sunt exagerate și la ea, cum e și la Raluca Bădulescu. Ele devin niște personaje.
Uite, Mihaela Rădulescu e operată, dar e făcută cu stil. Îți aduce aminte de femeia fatală, de Cher. Îmi place Dana Budeanu, și ca creier. Te fac sub vorbe și la televizor, și sub televizor”.

Citește și Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu bea alcool niciodată. Blondina a recunoscut: ”Eu pot să mă distrez pe apă plată”