De ce s-ar fi despărțit de fapt Paula Seling de Radu Bucura. Apropiații celor doi fac mărturisiri neașteptate

Paula Seling și Radu Bucura păreau de departe unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Extrem de discreți cu viața lor personală, vestea că cei doi au divorțat a surprins pe toată lumea.

15 nov. 2022, 10:19
De ce s-ar fi despărțit de fapt Paula Seling de Radu Bucura. Apropiații celor doi fac mărturisiri neașteptate

Paula Seling și Radu Bucura păreau de departe unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Zicala ,,se vor iubi până la adânci bătrâneți” nu a funcționat în cazul celor doi, iar discuții privind un divorț au pornit încă de acum 12 ani.

Ce mărturisiri au făcut apropiații celor doi

Paula Seling și Radu Bucura au făcut o echipă perfectă atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental. Problemele între cei doi au apărut de mai mult timp, iar despre divorț se vorbea încă de acum 12 ani. Cea care și-a dorit să pună capăt mariajului a fost chiar Paula Seling.

Cântăreața îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în carieră. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu a ajutat-o în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea’, a declarat o sursă din preajma celor doi, pentru viva.ro.

Cu toate acestea, cântăreața și-a dorit foarte mult să își salveze căsnicia, însă în ciuda eforturilor depuse soluția finală a fost divorțul.

Citește și: ANAF va reîncepe raziile. Ce contribuții trebuie să plătească românii, în contul unic, până la data scadentă

Cum s-au cunoscut Paula Seling și Radu Bucura

Povestea lor de dragoste a început pe vremea când artista avea doar 16 ani. Cei doi s-au cunoscut la un concert în Năvodari, iar după un timp s-au reîntânit. Cum dragostea a fost atât de mare, cei doi au ajuns în fața altarului.

,,Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit. „Nu ştiu dacă e greu, până acum a fost firesc şi am considerat că simţim greutăţile pe care orice om le parcurge în devenirea sa personală şi de cuplu. Momente dificile sunt în existenţa tuturor, sunt convinsă că nu este doar meritul nostru că suntem împreună după atâţia ani şi mă rog ca Dumnezeu să ne dea puterea să ne înţelegem mereu unul pe celălalt’, povestea, în urmă cu ceva vreme, Paula Seling.

Citește și: Crimă șocantă în Irlanda. O femeie din Oradea a fost ucisă în somn de logodnicul ei