Crimă șocantă în Irlanda. O femeie din Oradea a fost ucisă în somn de logodnicul ei

Crimă șocantă în Irlanda. O tânără în vârstă de 30 de ani din Oradea a fost ucisă în somn chiar de către logodnicul ei. Bărbatul le-a spus autorităților că și-a omorât logodnica fără să își dea seama.

15 nov. 2022, 09:17
Crimă șocantă în Irlanda. O femeie din Oradea a fost ucisă în somn de logodnicul ei

Crimă șocantă în Irlanda. O tânără în vârstă de 30 de ani a fost ucisă în somn chiar de către logodnicul ei. Bărbatul le-a spus autorităților că și-a omorât iubita fără să își dea seama.

Citește și Dubla crimă din Turnu Măgurele se transformă într-una triplă. Cosmina, fata de 16 ani ucisă cu sânge rece, era însărcinată în cinci luni

În urmă cu câteva zile, cei doi români s-au multat într-un apartament nou din oraşul Ratoath din County Meath, unde din păcate, femeia și-a găsit sfârșitul. La aflarea celor întâmplate, vecinii celor doi  s-au declarat de-a dreptul șocați, relatează presa irlandeză.

Femeia ucisă se numește Ioana Mihaela și este din Oradea, iar în urmă cu trei ani, s-a stabilit împreună cu Andrei Dobra, în vârstă de 33 de ani, în Irlanda. Poliția irlandeză a fost cea care i-a descoperit trupul neînsuflețit al femeii, în urma unui apel primit pe numărul de urgenţe, transmite The Irish Mirror.

„Poliția investighează moartea unei femei de 30 de ani, Ioana Mihaela Pacala, într-un apartament din Ratoath, Co. Meath, sâmbătă, 12 noiembrie”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Femeia a fost sugrumată în somn

Prietena victimei, Roxana, este cea care a alertat autoritățile, după ce familia Ioanei a contactat-o pentru că nu reușea să ia legătura cu ea. Acestea erau extrem de îngrijorate pentru că logodnicul Ioanei le-ar fi spus că este inconștientă.

Femeia nu a stat pe gânduri și imediat a alertat autoritățile după care l-a sunat pe logodnicul Ioanei care i-ar fi spus „cred că am omorât-o”.

Șocant este faptul că bărbatul susține că a crezut că este un vis și, când s-a trezit, și-a văzut iubita moartă.

Roxana este și ea din Oradea și cu o seară înainte de cumplitul incident a fost în vizită la cei doi. Ea le-a mărturisit autorităților că în timpul vizitei sale a sesizat un comportament neobișnuit din partea bărbatului, spunând că era extrem de distras.

Familia Ioanei este în stare de șoc și nu își explică cum de s-a ajuns în această situație pentru că cei doi păreau extrem de fericiți și făceau pregătiri pentru nunta care urma să aibă loc anul viitor.

„Este foarte greu pentru noi acum. Tot nu știm exact ce s-a întâmplat”, a spus Estera Tocoian, potrivit irishmirror.ie.

Oamenii legii l-au reținut pe călăul Ioanei și urmează ca în cursul zilei de marți, să îl ducă în fața unui judecător.

Citește și Noi detalii șocante despre dubla crimă din Turnu Măgurele. Cei doi iubiți au fost uciși cu peste 50 de lovituri de cuțit