De ce s-au despărţit Oana Sârbu şi Robert Turcescu. Vezi primele declaraţii după ruptură

Oana Sârbu şi Robert Turcescu au hotărât să meargă pe drumuri separate. Dacă Robert Turcescu a preferat să nu facă comentarii pe tema subiectului, Oana Sârbu a vorbit pentru prima dată despre acest lucru.

RomaniaTV.net
03 apr. 2014, 12:46
De ce s-au despărţit Oana Sârbu şi Robert Turcescu. Vezi primele declaraţii după ruptură

Robert Turcescu şi Oana Sârbu au decis să pună punct relaţiei de iubire care îi lega de 10 ani.

„Mi-am propus să nu mai repet experienţele care m-au marcat negative. N-aş mai merge până într-atât încât să mă las pe mine deoparte, să-i fac bine doar celuilalt. Încerc să înţeleg ce mi se întâmplă şi să raportez totul la mine, nu la relaţii. Aici e zona în care-mi caut echilibrul. Când apare un copil, toate lucrurile se schimbă. O relaţie presupune o investiţie şi o muncă de zi cu zi, pe care nu eşti întotdeauna dispus s-o faci. Iar pentru firile mai libertine, mai boeme, e foarte greu să tot stai să construieşti”, a spus Oana Sârbu pentru Ok Magazine.

Surse din anturajul Oanei şi al lui Robert au mărturisit că cei doi au pus capăt relaţiei şi au decis ca fiecare să o ia pe propriul drum. Se pare că focul pasiunii ce i-a unit ani la rând s-a stins puţin câte puţin, iar programul încărcat al lui Robert Turcescu a contribuit şi el la ruptura definitivă.

Cei doi vor rămâne în relaţii amicale de dragul băiatului adoptat de Oana Sârbu, în vârstă de cinci ani.

Robert Turcescu a confirmat ruptura: „Este adevarat, eu şi Oana nu mai formăm un cuplu de la jumătatea anului trecut”.