De ce să dai banii doar cu mâna stângă şi ce e bine să ţii mereu în portofel. Grijă mare la banii găsiţi pe jos, aduc numai necazuri

Probabil stii ca oamenii au tot felul de superstitii legate de bani si cred ca unele actiuni le pot aduce noroc sau ghinion. In goana dupa bani persoanele incep sa tina cont de reguli ce ii pot ajuta sa isi inmulteasca veniturile si evita obiceiurile ce ii lasa fara lichiditati. Superstitiile despre bani exista de foarte mult timp si sunt populare mai ales in Asia, dar si noi avem superstitiile noastre.

10 nov. 2023, 21:55
De ce să dai banii doar cu mâna stângă şi ce e bine să ţii mereu în portofel. Grijă mare la banii găsiţi pe jos, aduc numai necazuri
Superstiții legate de bani care îți schimbă viața

Banii au fost întotdeauna o sursă de superstiţii din cele mai ciudate .Tot mai multe persoane cred în superstiții și că acestea le afectează pe plan financiar sau chiar amoros. Mulți sunt de părere că nu mai fac la fel de mulți bani, dar există trucuri care pot schimba viața.

Se spune că atunci când găsiți banii pe jos, cel mai bine este să îi luați și să îi puneți în buzunar, altfel se crede că dați cu piciorul norocului. Totuși, nu este bine să luați banii dacă i-ați găsit la o răscruce. Aceștia ar fi aruncați de o vrăjitoare și nu veți mai avea același noroc când vine vorba de câștiguri. Tradiția mai spune că atunci când câștigați o sumă mare de bani la jocurile de noroc, pentru a vă bucura din plin de aceștia e bine să dăruiți o parte din ei celor care au nevoie.

De ce să nu păstrați niciodată bancnotele rupte. Superstiții cutremurătoare pentru care există soluții simple și eficiente

Banii se dau doar cu mâna stângă

În ziua de luni nu se dau bani, dar dacă este cu adevărat necesar, e bine să îi oferiți numai cu mâna stângă. Astfel, aceștia se vor întoarce.

Portofelul nu se pune pe masă, iar poșeta niciodată pe jos, pentru că veți ajunge în pragul sărăciei. Același lucru se întâmplă și dacă păstrați în portofel sau în buzunar bancnote rupte.

Țineți în portofel o monedă găurită

Cei care vor să aibă mai mult noroc la bani, pot ține în portofel o monedă găurită. Specialiștii spun că cel mai bine este să trăiți ca și cum aveți la îndemână sume mari de bani. Asta nu înseamnă să cheltuiți peste măsură, ci să nu refuzați să vă faceți o bucurie dacă aveți ocazia. Un truc pe care nu multă lume îl știe care atrage banii este să ascundeți sub fața de masă o monedă. Acest lucru aduce prosperitate.

Superstiţii din popor în noiembrie. Ce trebuie să faci pentru bunăstarea gospodăriei

Nu schimbați locul în care vă țineți banii

Banii din casă trebuie să fie ținuți în același loc. Nu trebuie să fie niciodată împrăștiați prin sertare, genți sau birouri. Bacnotele trebuie să fie frumos așezate în portofel. Alegeți un portofel roșu în care să țineți mereu o bijuterie valoroasă. Dacă împăturiți o bancnotă sub forma unui triunghi și o țineți așa în portofel, veți atrage bani în viața voastră.

Nu darui si nu primi cadou un portofel gol
Superstitia aceasta te indruma sa pui macar o moneda sau o bancnota cu valoare mica intr-un portofel pe care urmeaza sa il faci cadou. De asemenea, daca o sa primesti tu un astfel de cadou te sfatuim sa ii ceri persoanei care ti-l ofera macar o moneda pe care sa o puna intr-un buzunar mai ascuns. Daca o sa oferi un portofel gol, se spune ca o sa te urmareasca ghinionul atat pe tine cat si pe cel care il va primi. Situatia e valabila si daca primesti cadou un portofel gol.

Intampina noaptea dintre ani cu bani in buzunar
O superstitie foarte des intalnita in mentalitatea romaneasca ne indeamna sa avem bani in buzunar la trecerea dintre ani. Acest obicei iti va aduce bunastare si bogatie in anul ce urmeaza. De asemenea, e foarte cunoscut faptul ca nu ar trebui sa ai datorii in acest moment important pentru ca e posibil ca ele sa se inmulteasca in anul ce va urma.

Daca vrei sa ai noroc trebuie sa arunci un banut intr-o fantana
Aceasta superstitie a devenit atat de populara incat putem spune ca s-a transformat intr-un obicei cat se poate de comun. Cine nu a aruncat cel putin o data un banut intr-o fantana si si-a pus o dorinta in sperenta ca aceasta se va indeplini? Indiferent de valoarea monedei in sine, gestul este cel care conteaza in acest caz.

Superstitiile pot avea efect sau nu asupra noastra, dar cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii este ca in momente urgente, daca ai nevoie de bani, poti sa iei rapid un credit online. In acest fel nu va mai trebui sa crezi in superstitii si sa speri in minuni pentru a face rost de bani.