De ce să nu păstrați niciodată bancnotele rupte. Superstiții cutremurătoare pentru care există soluții simple și eficiente

Există oameni care cred în superstiții și țin foarte mult cont de ele în viața de zi cu zi, însă există trucuri pentru a te feri de ele.

31 ian. 2023, 09:52
De ce să nu păstrați niciodată bancnotele rupte. Superstiții cutremurătoare pentru care există soluții simple și eficiente
Superstiții legate de bani care îți schimbă viața

Tot mai multe persoane cred în superstiții și că acestea le afectează pe plan financiar sau chiar amoros. Mulți sunt de părere că nu mai fac la fel de mulți bani, dar există trucuri care pot schimba viața.

Se spune că atunci când găsiți bani pe jos, cel mai bine este să îi luați și să îi puneți în buzunar, altfel se crede că dați cu piciorul norocului. Totuși, nu este bine să luați banii dacă i-ați găsit la o răscruce. Aceștia ar fi aruncați de o vrăjitoare și nu veți mai avea același noroc când vine vorba de câștiguri. Tradiția mai spune că atunci când câștigați o sumă mare de bani la jocurile de noroc, pentru a vă bucura din plin de aceștia e bine să dăruiți o parte din ei celor care au nevoie.

Citește și: Credinţa în superstiţii, condamnată de părintele Calistrat Chifan: „50% dintre credincioşi cunosc superstiţiile chiar mai bine decât cunosc Crezul”

Superstiții legate de bani

Banii se dau doar cu mâna stângă

În ziua de luni nu se dau bani, dar dacă este cu adevărat necesar, e bine să îi oferiți numai cu mâna stângă. Astfel, aceștia se vor întoarce.

Portofelul nu se pune pe masă, iar poșeta niciodată pe jos, pentru că veți ajunge în pragul sărăciei. Același lucru se întâmplă și dacă păstrați în portofel sau în buzunar bancnote rupte.

Țineți în portofel o monedă găurită

Cei care vor să aibă mai mult noroc la bani, pot ține în portofel o monedă găurită. Specialiștii spun că cel mai bine este să trăiți ca și cum aveți la îndemână sume mari de bani. Asta nu înmseamnă să cheltuiți peste măsură, ci să nu refuzați să vă faceți o bucurie dacă aveți ocazia. Un truc pe care nu multă lume îl știe care atrage banii este să ascundeți sub fața de masă o monedă. Acest lucru aduce prosperitate.

Citește și: Superstiţii din popor legate de bani. Când nu e bine să faci împrumuturi

Nu schimbați locul în care vă țineți banii

Banii din casă trebuie să fie ținuți în același loc. Nu trebuie să fie niciodată împrăștiați prin sertare, genți sau birouri. Bacnotele trebuie să fie frumos așezate în portofel. Alegeți un portofel roșu în care să țineți mereu o bijuterie valoroasă. Dacă împăturiți o bancnotă sub forma unui triunghi și o țineți așa în portofel, veți atrage bani în viața voastră.