De ce să pui cartofi întregi în pantofi. Trucul neobișnuit care îți rezolvă o mare problemă

Să îți pui un cartof în încălțăminte pare un lucru neobișnuit, însă de fapt e un truc cum nu se poate mai util la care aproape nimeni nu s-a gândit.

17 mart. 2024, 13:05
De ce să pui cartofi întregi în pantofi. Trucul neobișnuit care îți rezolvă o mare problemă
De ce să pui cartofi întregi în pantofi. Trucul neobișnuit care îți rezolvă o mare problemă

De ce să pui cartofi întregi în pantofi. Vorbim despre un truc extrem de eficient, folosit deja de multe persoane. Beneficiile pe care acesta le are sunt inconfundabile, deși modul de acționare poate părea puțin neobișnuit.

Citește și: 5 calități pe care trebuie să le aibă încălțămintea de iarnă, pentru un confort sporit

De ce să pui cartofi întregi în pantofi

Cartofii sunt una dintre cele mai des utilizate legume, putând să îi folosim în diverse preparate. Aceste legume mai pot fi folosite și în alte contexte. Cum ar fi să îi punem în pantofi întregi. De ce? Află în rândurile următoare.

Poate ți s-a întâmplat măcar odată să achiziționezi niște pantofi din magazin pe care să îi probezi, să îți vină bine, dar să îți dai seama, în urma purtării zilnice, că mărimea nu se potrivește. Ori îi poți returna, ori poți pune în ei cartofi. Urmează și explicația trucului.

Dacă pantofii tăi sunt prea mici, un simplu cartof rezolvă această situație nedorită într-un mod cât se poate de rapid, simplu, natural și fără alte bătăi de cap. Dacă pui cartofi în pantofi, aceștia îi vor întinde, fiind una dintre proprietățile inedite ale acestei legume. Este valabil însă doar în cazul pantofilor de piele și ține de umiditate.

Trebuie să pui cartofi în pantofi în timpul nopții. A doua zi, vei observa că leguma se va usca, iar toată umezeala se absoarbe din încălțăminte. Zona din față se va întinde delicat și nu îi va strica deloc. Este important să alegi cartofi de mărimi potrivite, să îi învelești în hârtie și să îi îndeși bine în pantofi.

Acest truc genial te scapă și de mirosurile neplăcute. Din nou, regula se aplică la pantofii din piele. Din păcate, în cazul pantofilor din țesături, această metodă nu funcționează.

Citește și: Produsul super-ieftin care curăţă perfect talpa adidaşilor albi. Încălţămintea devine impecabilă aproape instantaneu