De ce să pui sare la ferestre. Trucul genial care te scapă de mari probleme

Arta Feng Shui este una dintre cele mai interesante, iar trucurile propuse te pot ajuta, dacă și tu crezi în ele, de marile probleme cu care te confrunți. Află în continuare de ce este bine să pui sare la ferestre și ce beneficii poate aduce acest gest asupra vieții tale

13 nov. 2023, 09:20
De ce să pui sare la ferestre. Trucul genial care te scapă de mari probleme
De ce să pui sare la ferestre. Trucul genial care te scapă de mari probleme

De ce să pui sare la ferește și uși. Conform principiilor Feng Shui, sarea, ca element natural, a fost de-a lungul timpului apreciat pentru proprietățile sale purificatoare și de protecție. Se spune că sarea are capacitatea de a alunga energiile negative, inclusiv invidia și gândurile malefice. Folosită inteligent, sarea te poate scăpa de multe probleme.

Citește și: Feng shui și tranziția către perioada 9

De ce este bine să pui sare la ferestre

Dacă ai impresia că vecinii sau cunoștințele se uită cu invidie la tine sau chiar te vorbesc de rău și gândesc negativ în ceea ce privește, folosește sarea ca element de protecție față de aceste energii care nu aduc deloc bine în viața ta. Răutatea celor din jur poate fi îndepărtată foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să presari puțină sare la ușa de la intrare a casei în fiecare dimineață. Astfel, vei contribui la protejarea locuinței de forțele nefaste.

În credința Fengh Shui se spune că sarea blochează accesul vibrațiilor negative și a invidiei, protejează familia de problemele de sănătate și chiar atrage banii. Un alt loc considerat strategic pentru a preveni influențele negative în casa ta sunt ferestrele. Aplicarea unei mici cantități de sare pe ferestre poate ajuta la blocarea sau respingerea vibrațiilor rele provenite de la răuvoitori.

Când vine vorba de folosirea sării ca metodă de protecție împotriva invidiei, procedeul corect este esențial pentru activarea puterii acestui element și pentru a-ți proteja eficient casa și familia de influențele negative. Așadar, urmează pașii următori pentru un efect eficace. Ia o cantitate mică de sare cu mâna stângă și presar-o delicat pe ușa de la intrare sau pe ferestre. Pe măsură ce aplici sarea, repetă în gând sau cu voce tare, dar și cu multă credință, următoarele cuvinte: „Păstrez casa în siguranță de orice rău. Îndepărtez orice formă de negativitate”.

Fii conștient că sarea are o putere remarcabilă în a proteja împotriva energiilor negative. Dacă știi că sunt oameni care nu te plac, după acest ritual benefic vei observa că atitudinea și gesturile lor nu te vor mai afecta.

Alte ritualuri Feng Shui pentru abundență și liniște în viață

Un alt element ce ar putea aduce negativitate în viața ta este o casă dezordonată. Asigură-te că spațiul în care stai este ordonat și că nu există obiecte inutile și nefolosite. Și apa este foarte importantă în Feng Shui. Astfel, dacă ai vreo scurgere în casă sau orice problemă legată de acest element, acest lucru poate reprezenta o scurgere a prosperității. Pentru redobândirea bogăției, repară cât mai repede aceste scurgeri.

Culoarea verde este asociată cu creșterea și abundența, în timp ce movul reprezintă prosperitatea și bogăția. Adăugarea acestor culori în decorul casei tale poate stimula energia pozitivă a banilor și a prosperității. Plantele vii și plante precum bambusul, crizantemele sau cele cu frunze rotunde sunt asociate cu atragerea bogăției și a norocului în Feng Shui.

Plasarea oglinzilor în locuri strategice din casă poate spori energia pozitivă și nivelul prosperității. De exemplu, poziționarea unei oglinzi în zona de intrare poate amplifica energia pozitivă și abundența care intră în casă. Un alt obiect ce poate aduce prosperitate este cel moștenit sau care are o semnificație personală.

Citește și: VIRAL: Este real sau nu că decembrie 2023 este în feng shui SACUL CU BANI și se întâmplă o dată la 823 ani? Ce combinație de zile și numere stă la baza legendei?