De ce să pui un borcan cu lapte în fiecare dimineaţă în cuptorul cu microunde. Trucul fantastic pe care e musai să-l încerci

Pune un borcan cu lapte în fiecaare dimineaţă în cuptorul cu microunde. Acest truc îţi va face ziua mai frumoasă şi cafeaua mai gustoasă. Îl vei recomanda şi prietenilor tăi.

11 dec. 2021, 08:34
De ce să pui un borcan cu lapte în fiecare dimineaţă în cuptorul cu microunde. Trucul fantastic pe care e musai să-l încerci

De ce să pui un borcan cu lapte în fiecare dimineaţă în cuptorul cu microunde. Acest truc te va ajuta să prepari o cafea mult mai delicioasă decât o făceai de obicei.

De ce să pui un borcan cu lapte în fiecare dimineaţă în cuptorul cu microunde

Spuma laptelui este secretul cafelei delicioase pe care trebuie să o bei în fiecare dimineaţă. Ca să o poţi obţine uşor, trebuie să apelezi la un truc simplu.

Citeşte şi Nu mai acoperi puiul cu folie de aluminiu. Greşeala majoră pe care o fac toate gospodinele

În primul rând, ai nevoie de lapte cu 2% grăsime sau degresat, deoarece acesta face mai uşor spuma decât cel care este foarte gras. Umple jumătate de borcan cu lapte, înşurubează bine capacul şi agită cât poţi de tare până când laptele şi-a dublat volumul.

Următorul pas este să introduci borcanul în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Scoate apoi capacul borcanului şi mai pune-l timp de câteva secunde în cuptorul cu microunde, potrivit playtech. 

Vei observa că spuma se va ridica în partea de sus a laptelui, iar căldura cuptorului cu microunde va ajuta la stabilizarea spumei. Toarnă laptele cald în cafea şi pune spuma de lapte deasupra cu o linguriţă. Cafeaua ta va fi delicioasă, iar tu vei avea o zi mult mai bună.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat amestecat cu sare în cuptor. Cinci trucuri care îţi vor uşura viaţa