De ce să torni săpun lichid în toaletă. Trucul pe care trebuie neapărat să îl știi

Gospodinele se întrec în trucuri de curățenie care mai de care mai interesante. Mai jos îți arătăm de ce să torni săpun lichid în toaletă.

07 dec. 2022, 23:23
De ce să torni săpun lichid în toaletă. Trucul pe care trebuie neapărat să îl știi

Gospodinele se întrec în trucuri de curățenie care mai de care mai interesante. Puțini știu de ce trebuie să torni săpun lichid în toaletă.

De ce e recomandat să pui săpun lichid în toaletă

E o modalitate care te scapă de neplăcerile care pot avea loc  într-o baie de-a lungul timpului. Cu toții ne-am confruntat cu situația în care ni se înfundă foarte des. În astfel de situații fiecare dintre noi rezolvăm problema cu ce avem la îndemână. În cazul în care nu ai o pompă de desfundat, atunci trebuie să știi că săpunul lichid este soluția ideală. Trebuie să torni o cantitate de aproximativ o jumătate de pahar, în toaleta înfundată. Trebuie să lăsați să acționeze timp de zece minute. După aceste minute, toarnă în toaletă un litru de apă fierbinte și așteaptă încă 25 de minute. Apa combinată cu săpun va coborî pe țevi și va goli rezervorul toaletei tale.

Citește și : Cum cureți mașina de spălat rapid. Îngredientele simple de care ai nevoie

 Metode pentru a desfunda toaleta

Pentru a desfunda toaleta puteți folosi șarpele de desfundat. Șarpele este un instrument util, dar trebuie să ai îndemânarea necesară pentru a-l utiliza eficient. Această sculă este un cablu flexibil, de grosimi și lungimi diferite, care la capăt este prevăzut cu un cârlig.

Citește și : Cum să cureţi butoanele de la aragaz fără bătăi de cap. Durează doar câteva minute şi nu-ţi trebuie soluţii chimice

De asemenea mai puteți folosi soluții chimice. Chiar dacă acestea funcționează mai lent, însă ele se pot dovedi salvatoare.

În cazul în care vasul se înfundă este foarte important să rețineți că nu trebuie să trageți apa, deoarece acest lucru poate îngreuna și mai rău situația.