De ce scade apetitul sexual în cuplu şi cum rezolvi problema

Era o vreme în care tu şi prietena ta aveaţi o viaţă sexuală pasională, dar acum lucrurile s-au schimbat, şi nu in bine.

14 iun. 2013, 07:56
De ce scade apetitul sexual în cuplu şi cum rezolvi problema

Urmatoarea lista evidentiaza potentialele cauze care iti diminueaz apetitul sexual. Daca unul din motive iti suna cunoscut, nu ezita sa faci pasii necesari pentru a-ti face viata sexuala ca revina la normal.

1. Ai luat in greutate. Crezi sau nu, kilogramele in plus iti scad din energie si din apetitul sexual. In plus, sentimentul ca nu mai esti atragator iti afecteaza serios increderea in tine si deci viata sexuala.

Solutie: Este mai mult decat evident: fa miscare, reinnoieste-ti abonamentul la sala si adopta un regim alimentar sanatos. Iti poti atrage si prietena in activitatile fizice pe care le faci pentru ca lucrurile sa devina si mai interesante. Iti vei reveni la normal in cel mai scurt timp.

2. Esti obosit sau stresat. Dupa o zi solicitanta la serviciu, ultimul lucru pe care il doresti esti sa „lucrezi” si la iubita ta. Ai prefera sa te duci acasa, sa te uiti la televizor si sa bei o bere.

Solutie: Planifica o escapada de weekend impreuna cu prietena ta, in care sa va relaxati si sa reaprindeti scanteia pasiunii.

3. Esti sub tratament. Unele medicamente pot sa iti scada apetitul sexual, de aceea intreaba medicul sau farmacistul cum iti va afecta tratamentul pe care-l urmezi viata sexuala.

Solutie: Respecta reteta care ti-a fost prescrisa si dupa ce iti rezolvi problema de sanatate iti vei reveni la normal. Nu stopa tratamentul decat daca asa te sfatuieste medicul.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi STIMULENTE surprinzătoare, dar eficiente pentru CREŞTEREA LIBIDOULUI