De ce se plâng bărbaţii în pat, în funcţie de semnul lor zodiacal. Cine aşteaptă osanale, cine le strică tot cheful

Astrele ne dezvăluie care sunt lucrurile de care se plâng bărbații cel mai des când vine vorba despre relații intime în funcție de semnul lor zodiacal. Află ce-l deranjează pe partenerul tău în dormitor!

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 14:33
De ce se plâng bărbaţii în pat, în funcţie de semnul lor zodiacal. Cine aşteaptă osanale, cine le strică tot cheful

BERBEC: 

Bărbații berbec nu suportă femeile care sunt reci în dormitor. O femeie care nu este pasională și nu se implică în așternuturi nu le trezește nici un fel de atenție acestor bărbați.

TAUR:

Pentru acești bărbați este foarte importantă atmosfera din dormitor în timpul amorului. Taurii sunt nemulțumiți de femeile care nu știu cum să-i seducă sau cum să le stârnească dorința.

GEMENI: 

Gemenii sunt persoane active și se plictisesc destul de ușor. Nu le place monotonie și lipsa de creativitate. Dacă ești o femeie care nu are imaginație între așternuturi, înseamnă că nu ai cum să fii alături de un nativ din gemeni.

RAC: 

Dacă în timpul relațiilor intime aduci vorba despre ce ai făcut la muncă sau despre nemulțumirile tale, atunci cheful racilor va dispărea. Ei vor să se concentreze doar asupra amorului și nu vor să se gândească la altceva.

LEU: 

Se știe despre acești nativi să vor să fie mereu în centrul atenție și vor să fie lăudați tot timpul. Ei bine, vor același lucru și în dormitor și nu suportă femeile care nu le ridică în slăvi performanțele intime.

Citeşte mai multe pe estisuperba.ro