De ce se pun 7 monede pe pervazul casei. Superstiţia care aduce belşug şi prosperitate pentru toată familia

Românii sunt, fără îndoială, unii dintre cei mai superstițioși europeni. Nu o spunem noi, ci un sondaj efectuat în anul 2014 de Institutul Român Pentru Evaluare și Strategie (IRES). Un obicei ciudat atrage, însă, cel mai mult atenția. Iată de ce multe persoane de la noi din țară pun șapte monede lângă geam!

02 feb. 2024, 10:52
De ce se pun 7 monede pe pervazul casei. Superstiţia care aduce belşug şi prosperitate pentru toată familia

Potrivit credinței populare, 7 monede puse pe pervazul ferestrei atrag bogăția în casă. Mai jos îți spunem de unde provine această credință și cum trebuie exact să procedezi.

Este trucul care aduce abundență și prosperitate. Iată tot ce trebuie să faci pentru a avea parte de finanțe, care le oferă tuturor oamenilor o stare de liniște interioară și nu numai.  În felul acesta poți transforma bănuții într-un adevărat magnet pentru norocul în plan financiar.

În primul rând, trebuie să te asiguri că ai la îndemână 7 monede diverse. Acestea se lasă afară vreme de o săptămână, perioadă în care se vor încărca cu energie de la Soare și de la Lună. Această energie are puterea de a înmulți banii.

În al doilea rând, după ce au trecut cele 7 zile se iau banii de pe pervazul locuinței și se pun într-un portofel, dar nu oricum. Specialiștii susțin că banii trebuie să stea într-un portofel nou, nicidecum în cel vechi.

Mai mult decât atât, oamenii care apelează la acest truc trebuie să ia în calcul și un alt aspect pentru a atrage abundența și prosperitatea. Portofelul vechi nu se aruncă niciodată la gunoi, ci se distruge prin ardere.

Ce se întâmplă dacă înfigi o monedă de 50 de bani într-un pepene! Asta e cel mai tare truc al verii! Ştiai că e bine să oui o monedă în frigider când pleci în vacanţă?

Pune o monedă în frigider când pleci în vacanţă. Trucul genial pe care trebuie să îl ştie românii

Pune o monedă în frigider când pleci în vacanță. Specialiștii au demonstrat că trucul cu moneda în frigider este unul cât se poate de util.

Luați un pahar cu apă și puneți-l la congelator, lăsați să treacă câteva ore. Acum puneți o monedă care va fi suspendată peste apa înghețată sau aproape în mijlocul paharului. Pune paharul înapoi în congelator.

Când te întorci acasă, verifică paharul. Dacă moneda este încă suspendată în recipient, nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun. Dar dacă moneda se află la baza paharului, va trebui să aruncați alimentele în frigider!

.Astfel, moneda ar trebui să se găsească fix în mijlocul bolului, acolo unde ai plasat-o initial când ai băgat castronul la frigider. Acest lucru ar indica faptul că toate produsele din frigider au stat la aceeași temperatură scăzută, constant, pe toată perioadă cât timp ai fost plecat.

Nu toata lumea stie regulile esentiale, care de cele mai multe ori insotesc manualul de utilizare al frigiderului, motiv pentru care mancarea se strica sau te poate imbolnavi grav. Este foarte important sa intelegi ca cea mai rece zona a unui frigider este raftul cel mai de jos.

Carnea trebuie sa fie impachetata si asezata pe raftul cel mai de jos, in zona cea mai rece a frigiderului. Nu asezati niciodata carnea cruda pe unul dintre rafturile superioare, deoarece poate sa curga suc pe alimentele aflate pe rafturile de sub ea. Carnea cruda se pastreaza intotdeauna separate de cea prelucrata termic. Acest lucru este deosebit de important daca inainte de servire nu veti mai incalzi carnea prelucrata deja termic.

Alimentele care trebuie depozitate pe raftul cel mai de jos sunt pestele, salatele cu dressing, resturi de mancare gatita si resturi de deserturi, mai ales daca au frisca.

Printre alimentele care pot fi pastrate pe rafturi mai putin reci sau pe usa se afla produse lactate cum sunt branza si untul, ouale, conservele si sticlele deschise, dressingurile pentru salata si maionezele.

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani în colţul camerei. Efectele miraculoase apar într-o săptămână

Moneda de 50 de bani în colțul camerei poate să aducă schimbări importante în viața ta. Cel puțin așa se spune și sunt mulți care au încercat și chiar cred în asta. Acesta este considerat un truc de Feng Shui și trebuie să ții cont de asta dacă vrei să-ți meargă bine și să ai noroc. Zona banilor se află în cameră, în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa camerei.

Pune o monedă în frigider când pleci în vacanță. Trucul pe care trebuie să îl știe orice român ca să își dea seama dacă mâncare se strică

Mulți oameni au auzit de Feng Shui, însă nu știu prea multe detalii despre acest domeniu. Ei bine, câteva trucuri simple, pot aduce o stare de bine în casa ta, iar toate lucrurile vor merge mai bine, atât în căminul tău, cât și familie.

Feng Shui este arta prin care poți aranja spațiul de acasă sau de la locul de muncă, pentru a îmbunătăți diverse aspecte ale vieții tale. Mulți spun că zona banilor se află în fiecare cameră, dar în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa încăperii, de aceea este forate importzant unde va fi poziţionată moneda de 50 de bani Așadar, mai simplu, după ce ai intrat în cameră pe ușă, observă care este cel mai îndepărtat colț din stânga, iar acolo trebuie să îți construi colțul banilor.

Cum funcționează arta Feng Shui
Principalul element Feng Shui, specific banilor este lemnul. Cu toate acestea, o tânăra adeptă a numerologiei a încercat o nouă metodă, care a funcționat foarte bine pentru ea. În acel colț al banilor, a pus o monedă care să conțină cifra 5. Aceasta poate fi metalică sau un ban din hârtie, chiar nu contează.

În numerologie, cifra cinci reprezintă strălucire, succes și bani. Se pare că asocierea elementelor de tip Feng Shui cu cele numerologice, funcționează foarte bine. Mulți poate nu ar crede așa ceva, însă tânăra care a încercat acest truc a spus că a funcționat foarte bine pentru ea. Așa că nu ai nimic de pierdut dacă încerci și tu acest truc simplu.

Se schimbă banii. De ce este bine să păstraţi economiile în lei, sfaturi de aur de la specialişti

Amenajări Feng  Shui care aduc prosperitate

Bucătărie
Aici se află sursa de hrănire a familiei, fiind astfel una din cele mai importante încăperi în tradiția chinezească. Aragazul și masa de gătit trebuie mereu să fie astfel ca bucătarul să fie mereu cu fața spre ușă și să poată vedea cine intră. Este sugerat să atârni clopoței de vânt sau un cristal transparent între aragaz și ușa bucătăriei.

Baia
Nu trebuie ca atunci când deschizi ușa camerei de baie să vezi chiuveta. Lavoarul trebuie să fie amplasat într-un grup sanitar de serviciu sau ascuns în spatele unei perdele.

Dormitor
Dacă vrei să ai un somn liniștit, alege ca dormitor camera cea mai îndepărtată de intrarea în casă. Pe diagonala camerei trebuie să ai ușa, pentru a vedea mereu cine intră.

Sufrageria
Masa rotundă sau octogonală aduce armonia, spre deosebire de alte forme. Mesele dreptunghiulare creează dezordine și lucruri neechilibrate în tradiția chineză.

Trucuri fără monede pentru aducerea bunăstării şi norocului în casă

Ca să aduci norocul şi bunăstarea în locuinţa ta, iată câteva recomandări, potrivit secretele.ro

  1. Repară orice scurgere. În Feng shui apă simbolizează banii și emoțiile. Dacă nu vrei că bani să ți se scurgă printre degete, nu lăsa ca apa să-ţi picure în casă, fie că vorbim despre baterii stricate la chiuvetă sau despre un acoperiş prin care pătrunde apa.
  2. Pune capacul la wc după ce-l utilizezi. Când tragi apa la wc, se pierde energie. Dacă pui capacul la wc, protejezi chiu-ul (energia) să nu plece din casă. O idee bună ar fi să legi panglici roșii pe țeava din spatele toaletei, gest menit să-ţi protejeze banii.
  3. Păstrează curățenia la intrarea în casă. Cu cât este mai armonioasă și mai atrăgătoare este intrarea casei tale, cu atât oportunitățile vor fi atrase de casă. Ai grijă să ai soneria funcțională, să ai flori puse la intrare, numărul casei sau al apartamentului să fie vizibil, în faţa uşii să fie un preș curat și frumos colorat.
  4. Păstrează curat aragazul. În Feng Shui, aragazul este simbolul abundenței. Trebuie păstrat curat atât cuptorul cât și arzătoarele. Folosește toate arzătoarele, ele fiind canale deschise oportunităților.
  5. Educă-ţi mentalitatea legată de bani. Nu-i mai mototoli când îi bagi în buzunar şi fii pozivi atunci când te gândești la finanțe. Dacă economisești, cheltuiești și dăruiești bani cu recunoștință, veniturile tale vor creşte considerabil.