De ce și-a luat Andreea Esca șofer personal. Știrista a făcut dezvăluiri: „Nu-mi plăcea ideea, dar așa s-a hotărât”

De ce și-a luat Andreea Esca șofer personal. Acum s-a obișnuit cu această idee, ba chiar este o avantajează pentru că nu mai pierde timp să caute loc de parcare. Însă, la început, nu îi era comod, când cei de la televiziune i-au angajat un șofer obligatoriu, deoarece ea conducea foarte haotic și le era frică să nu i se întâmple ceva.

10 apr. 2024, 09:22
De ce și-a luat Andreea Esca șofer personal. Știrista a făcut dezvăluiri: „Nu-mi plăcea ideea, dar așa s-a hotărât”
De ce și-a luat Andreea Esca șofer personal

De ce și-a luat Andreea Esca șofer personal. Este una dintre cele mai apreciate știriste din România, iar de câțiva ani buni nu mai conduce, și-a luat șofer. Chiar dacă la început nu se simțea comod, acum s-a obișnuit și spune că nu se mai stresează din cauza traficului.

Citește și: Scandal de proporții între Andreea Esca și Șerban Huidu! Totul a pornit de la o filmare cu știrista PRO TV în care înjură: „Nu e o problemă atât de mare. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav”

De ce și-a luat Andreea Esca șofer personal

Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer, care era și pe post de bodyguard. Dacă ar fi fost după mine, și faptul că aveam un șofer mă deranja, pentru că era groaznic ca cineva să fie non-stop după mine, să știe unde mă duc, ce mănânc, cu cine vorbesc. Nu-mi plăcea. Doar că s-a hotărât că trebuie să am un șofer pentru că puneam în pericol businessul.

Eu conduceam ca o nebună și cred că le era frică că pur și simplu o să intru într-o zi într-un pom și stricăm… pentru momentul respectiv chiar era o problemă. Și atunci am renunțat cu greu. E adevărat că acum m-am obișnuit, pentru că este o demență să conduci și să parchezi în București, acum îmi convine treaba asta.

Dar ideea asta să mă duc cu bodyguard, mie mi-ar fi super rușine. Eu aș muri dacă m-aș întâlni cu cineva și ar merge un bodyguard după mine.”, a povestit Andreea Esca.

Andreea Esca a povestit și despre perioada în care primea mâncare la poarta televiziunii și lua acasă tot ce i se oferea. „Am încredere. De exemplu, de multe ori, primeam jos, la poartă, tot felul de fructe, legume, de pe la oameni care veneau de la țară. Și veneau până acolo și-mi lăsau pere, mere zacuscă, îmi scriau bilețele.

Le luam, le mâncam. Și Alex îmi zicea: „Ție nu ți-e frică o secundă că poate să fie cineva care să-ți facă intenționat, poate cineva de la concurență, nu știu, cineva care i-a plăcut lui bărba-su de tine sau un obsedat. Tu nu te gândești deloc?”  „Nu. Chiar nu.”

Dacă nu te gândești la toate astea… Bine, nu trebuie să fii chiar fraierul omenirii, dar n-am senzația că sunt o fraieră, am senzația că sunt un om normal care trebuie să aibă încredere în alți oameni, că dacă vorbesc o treabă cu tine, nu-mi pun în cap ideea că poate mă păcălești.”, a mai spus Andreea Esca.