De ce şi-a părăsit Florin Busuioc familia, spovedanie în direct: „Nu regret nimic!”

Într-o apariție în emisiunea "E OK să fii vedetă?" a Danei Săvuică, Florin Busuioc, prezentatorul buletinului meteo de la PRO TV, a făcut câteva declarații neașteptate despre familia sa și motivele pentru care și-a părăsit aceasta. Cu toate că aceste dezvăluiri au stârnit controverse și au creat un val de neliniște printre fanii săi, Busuioc susține că nu regretă nicio clipă decizia pe care a luat-o.

06 ian. 2024, 15:57
De ce şi-a părăsit Florin Busuioc familia, spovedanie în direct: „Nu regret nimic!”

Florin Busuioc a vorbit deschis despre încercările prin care a trecut de-a lungul timpului și a explicat că decizia de a se despărți de familia sa a fost un pas necesar pentru a-și urma visul de a deveni un actor de succes. Busuioc a recunoscut că fără curajul de a face acest pas, nu și-ar fi atins niciodată cariera pe care o are astăzi și nu ar fi cunoscut atâția oameni impresionanți care i-au marcat traiectoria profesională.

În timpul emisiunii, realizată pentru revista OK Magazine, Florin Busuioc a mărturisit că în anul 1990 nu și-a imaginat nicio secundă că va face carieră în televiziune. Visul său cel mare era să devină un actor de succes pe o scenă mare a teatrului românesc. Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri pentru el și l-a condus către televiziune, unde și-a găsit locul și a devenit unul dintre cei mai apreciați prezentatori.

Visul meu de a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, nu mă gândeam la televiziune pe vremea aia că nu exista, în anii 90, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune. Şi mi-am lăsat familia cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat… Mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a spus Florin Busuioc la vremea respectivă.

Horoscop 2024 cu Neti Sandu: „Anul începe cu Mercur retrograd. Vom avea vreo 3 eclipse”. Care sunt cele mai norocoase zodii

Relația controversată cu fiul său și regretele lui Florin Busuioc
Un alt subiect abordat în emisiunea Danei Săvuică a fost relația tumultuoasă pe care Florin Busuioc o are cu fiul său. Actorul a mărturisit că își pare rău pentru felul în care s-a comportat cu acesta și că a făcut eforturi pentru a îmbunătăți comunicarea dintre ei. Într-un moment de grea încercare pentru fiul său, care a suferit un infarct pe scena unui teatru din Craiova, Florin Busuioc i-a scris un mesaj de încurajare și sprijin.

Cu toate acestea, relația dintre cei doi rămâne tensionată și plină de complicații. Busuioc a recunoscut că se simte vinovat și regretă modul în care s-a purtat în trecut, dar în același timp susține că nu își regretă decizia de a se despărți de familia sa. Acesta afirmă că, deși se simte vinovat, a trebuit să aleagă să-și urmeze propriul drum și să-și urmeze visul de a deveni actor.

Florin Busuioc a dezvăluit că în anii ’90, când se afla încă la Piatra Neamț și avea o familie acolo, nu și-ar fi putut imagina niciodată că va ajunge să lucreze în televiziune. În acea perioadă, visul său era să se dedice teatrului și să devină un actor de succes. Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri pentru el și l-a condus către micul ecran, unde și-a găsit vocația și a reușit să impresioneze publicul cu talentul său.

Astfel, Florin Busuioc avertizează că uneori trebuie să facem alegeri dificile în viață pentru a ne urma visurile și a ne atinge obiectivele profesionale. Chiar dacă aceste alegeri pot avea consecințe și pot crea tensiuni în relațiile personale, este important să rămânem fideli visurilor noastre și să ne urmăm pasiunea.

În concluzie, Florin Busuioc a vorbit deschis și sincer despre familia sa și motivele pentru care și-a părăsit aceasta. Deși declarațiile sale au creat o dezbatere aprinsă, este important să înțelegem că fiecare persoană are propriile lupte și că urmarea visului personal poate presupune sacrificii.

Adevărul despre relația dintre Neti Sandu și Florin Busuioc. „El e mai absent. E o lume de fete”

Neti Sandu și Florin Busuioc se numără printre cele mai vechi vedete ale trustului Pro. Realizatoarea rubricii Horoscop și-a început cariera în urmă cu aproape trei decenii și se bucură de simpatia a milioane de români. În schimb, colegul său a venit la postul din Pache Protopopescu în anul 1996. De curând, celebra astroloagă s-a decis să vorbească deschis despre cum se înțelege cu prezentatorul de la rubrica meteo. Iată ce a putut să spună Neti Sandu despre Busu!

Cum se înțeleg Neti Sandu și Florin Busuioc
Neti Sandu și Florin Busuioc nu mai au nevoie de niciun fel de introducere. Când rostești aceste nume, le atribui imediat și locul pe care-l ocupă în cadrul postului din Pache Protopopescu. Neti Sandu la horoscop, iar Busu la meteo.

Cum a ajuns Busu să prezinte rubrica Meteo la PRO TV. Detaliul neștiut despre cariera lui Florin Busuioc

Telespectatorii nu îşi pot imagina cum ar arăta cele două rubrici fără ei. Celebra astroloagă este la Pro TV de 27 de ani, în timp ce colegul său este de 26 de ani. Cu toate astea, puțină lume știe cum se înțeleg, de fapt, cei doi. Într-un interviu pentru viva.ro, Neti Sandu a oferit detalii despre relația cu Florin Busuioc.

Busu e mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur, dar aude tot, știe tot, e un suport mental, emoțional constant și necesar în lumea asta, unde suntem foarte multe fete. Și el are o imparțialitate. Fiecare îl apreciază pe celălalt.”, a declarat celebra astroloagă pentru sursa citată.

Florin Busuoc si Neti Sandu


Cât a durat cea mai lungă relație de iubire a lui Neti Sandu

Neti Sandu nu este căsătorită, nu are copii și vorbește foarte rar despre viața sa personală. În urmă cu ceva timp, însă, vedeta de la Pro TV a dezvăluit că a trăit o poveste de iubire care a durat 10 ani.

E foarte greu să conviețuiești, în general. Dar am experimentat trăitul în doi. Mi-a plăcut. Am stat zece ani. Da. A fost așa cum am avut eu nevoie.

Ideea este că trebuie să te completezi. Multe lucruri pe care le faci să fie admirate, aprobate de partener și tu să ai tot timpul ce să admiri.”, a dezvăluit Neti Sandu, în podcastul lui Horia Brenciu de pe YouTube.

Florin Busuioc a dezvăluit cu ce se ocupă fiicele sale, Natalie și Catinca: „Sunt foarte mândru de evoluția lor”. Cum se înțelege cu Toni Ioniță, iubitul fetei sale mari

Florin Busuioc a dezvăluit cu ce se ocupă fiicele sale, Natalie și Catinca, dar și cum se înțelege cu Toni Ioniță, iubitul fetei sale mari.

Florin Busuioc sau Busu, așa cum este cunoscut de publicul larg, este unul dintre cel mai cunoscuți și apreciați prezentatori ai rubricii meteo de la noi din țară. Deși este o figură cunoscută și apare de zeci de ani pe micul ecran, Busu și-a ținut viața personală departe de ochii publicului, astfel că puțini știu că are trei copii, un băiat și două fete, din două căsnicii. În cadrul unui interviu pentru pentru viva.ro, prezentatorul TV a vorbit despre cele două fiice ale sale.

Cu ce se ocupă fiicele lui Florin Busuioc, Natalie și Catinca
Cele două fiice ale lui Florin Busuioc, Natalia și Catinca, au pasiuni și interese diferite. Natalie, fiica cea mare, este studentă la Chimie. În schimb, Catinca, fiica cea mică, are o latură artistică, îi place să deseneze, motiv pentru care vrea să urmeze Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”. Busu a mărturisit că este foarte mândru de evoluția și realizările fiicelor sale.

De ce şi-a părăsit Florin Busuioc, de fapt, familia: „Mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”


„Fata cea mare, Natalie, este studentă la Chimie în limbi străine, la Politehnică, deci nu cred că va aborda o meserie artistică, însă Catinca este posibil să meargă spre zona asta, având o latură mai artistică, îi place foarte mult desenul și vrea să facă Liceul Tonitza. Cea mică e și ea prezentă pe social media, pe TikTok. Sunt două fete foarte frumoase, așa cum ai remarcat, sunt fete foarte bine, cea mică face în continuare și gimnastică. Sunt foarte mândru de evoluția lor și cum merg lucrurile”, a spus Florin Busuioc pentru viva.ro.

„Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei”
Între cele două este o diferență de 5 ani. Busu a mărturisit că Natalie este „fata mamei”, în timp ce Catinca ar fi „fata tatei”. Chiar dacă spune că relația lor implică adesea momente tensionate, cele două se împacă mereu și ajung să fie prietene foarte bune.

Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei. Relația între ele e cu năbădăi, dar, până la urmă, se împacă mereu și sunt prietene foarte bune. E o relație ca între surori care au pasiuni și activități diferite”, a precizat Florin Busuioc.

Întrebat care sunt cele mai mari temeri pe care le are, în general, și care sunt sfaturile cele mai importante pe care Natalie și Catinca le-au primit de la părinții lor, Florin Busuioc a răspuns:

„Să fie ele însele și să nu plece urechea la ce se spune în jurul lor. Temeri nu am, desigur, există tot felul de oameni de care trebuie să se ferească, dar ele știu foarte bine să se protejeze și nici nu au activități care să le pună în pericol”, a declarat Busu.

Cum se înțelege Florin Busuioc cu Toni Ioniță, iubitul fetei sale mari
Fata cea mare a lui Florin Busuioc este într-o relație cu Teo Ioniță, un tânăr comediant. Întrebat dacă vreodată prietenul fiicei sale i-a făcut roast în cadrul spectacolelor de comedie, Busu a afirmat că este posibil să fi fost menționat în show-uri, însă nu consideră acest lucru deranjant.

E posibil să mă fi luat în spectacolele lui, nici nu știu. Cred că a pomenit la un moment dat, mi-a mai zis Natalie. Ideea este că nu mă deranjează, dimpotrivă, știu că asta este meseria, că asta fac stand-up-erii. Până la urmă, iau toate lucrurile astea cu simțul umorului și deloc personal, așa că nu am nicio problemă”, a mai spus Florin Busuioc.