De ce sună non-stop telefonul lui Culiţă Sterp după moartea lui Ion Şmecherul. Apelul făcut de artist către fanii lui!

Ion Șmecherul și-a pierdut viața chiar pe 1 decembrie. Celebrul cioban a fost condus pe ultimul drum de familie și cei care l-au cunoscut de-a lungul timpului.

06 dec. 2021, 16:39
De ce sună non-stop telefonul lui Culiţă Sterp după moartea lui Ion Şmecherul. Apelul făcut de artist către fanii lui!

De ce sună non-stop telefonul lui Culiţă Sterp după moartea lui Ion Şmecherul. Ciobanul a devenit cunoscut datorită fraților Sterp, Culiță și Iancu. Cei doi i-au dat o mână de ajutor să-și construiască o casă. Ion a devenit viral pe YouTube după videoclipurilor amuzante pe care le posta.

De ce sună non-stop telefonul lui Culiţă Sterp după moartea lui Ion Şmecherul

Culiță Sterp a venit cu un mesaj pentru toți fanii pe care îi are, la scurt timp după ce ciobanul a fost înmormântat. Artistul le-a transmis fanilor că numrăruld e telefon afișat pe contul său de Instagram este special pentru evenimente, iar toți ceilalți care vor să îi adreseze o întrebare legată chiar și de Ion Șmecherul să îi lase un mesaj pe contul de Instagram.

„Am și eu o rugăminte mare la voi. Numărul de telefon de la mine de aici, de pe Instagram, este doar pentru evenimente. Nu mai sunați, vă rugăm din suflet, pentru orice altă problema în afară de evimente pentru că mă sună băiatul care se ocupă de treaba asta, Raul Zetea, și-și spune că primește telefoane cu subiecte care nu au niciun fel de treabă cu cântatul. Vă mulțumim tuturor celor care înțelegeți și vă rog să sunați doar dacă are legătură cu cântatul. Zilele astea a avut vreo 300 de apeluri în legătură cu Ion Șmecherul, cu orice alt subiect. El nu poate să răspundă de 300 de ori într-o zi, are și el familie. Vă rog tare mult să înțelegeți chestia asta. Ceilalți care aveți altceva de spus, vă rog să ne trimiteți mesaje pe Instagram”, a spus Culiță Sterp la InstaStory.

Nimeni nu știe exact care a fost cauza exactă a decesului celebrului cioban, însă din spusele apropiaților, se pare că Ion Șmecherul era dependent de alcool, astfel că obișnuia să consume o cantitate mare zilinic. Cei care l-au îndrăgit și i-au fost mereu aproape l-au sfătuit de nenumărate ori să renunțe la acest obicei, însă acesta nu i-a ascultat și a făcut cum a considerat de cuviință.

Citește și: Primele imagini cu părinţii lui Ion Şmecherul. Sunt dărâmaţi de durere după ce şi-au pierdut copilul