Promisiunea pe care Ion Şmecherul i-a făcut-o lui Iancu Sterp înainte să moară: „Domnu’ Iancu, ia uite cum merge maşina cu Ion Şmecherul”

Culiţă şi Iancu Sterp i-au devenit prieteni apropiaţi regretatului Ion Şmecherul, după ce, cu şase ani în urmă, acesta a apărut într-un clip video pe canalul lui Culiţă. Între timp, fraţii Sterp i-au construit o casă care, din păcate, a fost gata cu câteva săptămâni în urmă, astfel încât Ion Şmecherul nu a apucat să se bucure prea mult de ea.

03 dec. 2021, 20:06
Promisiunea pe care Ion Şmecherul i-a făcut-o lui Iancu Sterp înainte să moară: „Domnu’ Iancu, ia uite cum merge maşina cu Ion Şmecherul”

Promisiunea pe care Ion Şmecherul i-a făcut-o lui Iancu Sterp. Casa cea nouă a lui Ion Șmecherul a fost construită atât cu ajutorul fraţilor Sterp, cât şi cu ajutorul fanilor. A apucat să locuiască în ea doar câteva zile, înainte să treacă la cele veşnice. Îi era dragă noua locuinţă şi le promisese fraţilor Sterp că va avea grijă de ea.

Cât trăiesc, eu o să muncesc. Dacă s-a dărâmat casa, facem alta„, le spunea tânărul cioban celor doi artişti.

Promisiunea pe care Ion Şmecherul i-a făcut-o lui Iancu Sterp

Iar Iancu, impresionat de felul de-a fi al lui Ion, de câtă viaţă avea în el în pofida greutăţilor, l-a îndrăgit foarte mult. Adesea, îl ducea pe Ion pe câmp, iar acolo îl lăsa să îi conducă mașina. Mai mult decât atât, pentru a-l motiva să renunţe la băutură, Iancu i-a făcut o propunere pe care tânărul cioban a acceptat-o. Anume, dacă avea să se lase de băutură și să se apuce de școala de șoferi, Iancu i-ar fi făcut cadou maşina lui.

„Dacă o lași cu berea mai moale, faci școala de șoferi și mașina asta ți-o dau ție”, i-a promis Iancu.

Iar lui Ion i-a surâs propunerea: „Da, domnu’ Iancu! Las băutura de tot! Câte-o bere merge, dar nu întotdeauna. Uite cum merge mașina cu Ion Șmecherul!”.

Citeste si Culiţă Sterp s-a filmat la priveghiul lui Ion Şmecherul. Oamenii veniţi să-şi ia adio de la el au încercat să întreţină o atmosferă destinsă, aşa cum îi plăcea regretatului youtuber. VIDEO

Ion Şmecherul a murit după ce a intrat în comă alcoolică

Din păcate, ciobanul cel plin de viaţă nu şi-a putut respecta promisiunea. Vestea morţii lui Ion Şmecherul a fost dată chiar de fraţii Sterp, pe reţelele de socializare.

Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion smecherul, a încetat din viața!

Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp într-o postare pe Facebook.

Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a scris şi Culiţă Sterp pe Facebook.

Citeste si VIDEO! Ultimele imagini cu Ion Șmecherul de pe Youtube! Acum câteva zile se mutase în casa nouă făcută de familia lui Culiță Sterp! Ce planuri avea pentru Crăciun