De ce surpriză a avut parte o româncă care a dat 7000 de euro pentru un zbor la clasa întâi la Emirates Airlines. Filmulețul a devenit viral

Toată lumea a auzit despre Emirates Airlines și este deja cunoscut faptul că această companie aeriană oferă condiții de cinci stele. O româncă a reconfirmat faptul că luxul e la el acasă, chiar dacă și prețurile sunt pe măsură. Află de ce surpriză a avut parte aceasta.

18 iul. 2023, 17:00
De ce surpriză a avut parte o româncă care a dat 7000 de euro pentru un zbor la clasa întâi la Emirates Airlines. Filmulețul a devenit viral
De ce surpriză a avut parte o româncă care a dat 7000 de euro pentru un zbor la clasa întâi la Emirates Airlines. Filmulețul a devenit viral

O româncă a fost profund impresionată de zborul oferit de compania aeriană Emirates Airlines. Din acest motiv, femeia a postat pe platforma TikTok un clip video în care a împărtășit cu internauții întreaga ei experiență. Costul unui bilet la clasa întâi costă nu mai puțin de 7000 de euro, dar se pare că fiecare bănuț este cheltuit cu folos, iar experiența este una de vis.

Citește și: Cum a fost filmată noua reclamă Emirates, în care o femeie stă în vârful celei mai înalte clădiri din lume. „Vrem să depășim limitele”

Singura problemă remarcată de româncă a fost faptul că este păcat că trebuie să și doarmă, pierzând astfel o bună parte din experiența extrordinară oferită de Emirates Airlines. Clipul postat de aceasta a devenit rapid viral, strângând un număr impresionant de like-uri și comentarii.

Aceasta a început clipul video arătând probabil că unul dintre cele mai notabile aspecte ale unui zbor la clasa întâi cu Emirates Airlines. Este vorba despre locul spațios care se poate transforma într-un pat extrem de comod, dacă zborul tău este foarte lung și vrei să te bucuri de un somn de 5 stele. Pe lângă acesta, Emirates pune la dispoziție o saltea de lux, o plapumă și pijamale pentru o experiență de somn cât mai plăcută.

@magnbrush Am zis ca tot fac un video de genul sa va explic cum e sa zbori first class cu Emirates. Sincer eu am dormit aproape tot zborul 🥺 nu pot sa stau treaza pe avion 😖 #indianromanianlove #fyromania #mumbaifashion #firstclassemirates #travellife ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO

Mai mult de atât, românca a mai arătat și care sunt produsele pe care le primești astfel încât să ai parte de câteva momente de odihnă plăcute. Este vorba despre o mască de ochi, parfum de pernă, ulei esențial de somn și produse de îngrijire facială, cum ar fi cremă antirid pentru ochi și toner. O trusă cu produse de îngrijire de bază este, de asemenea, pusă la dispoziția pasagerilor, conținând deodorant, periuță de dinți, perie de păr, oglindă, parfum, creme pentru corp și față, precum și șervețele umede și uscate.

Printre facilitățile impresionante se numără și posibilitatea de a face un duș la bord, compania oferind două dușuri pentru pasageri. Aceștia au la dispoziție cinci minute de apă caldă și toate produsele necesare, de la cele de igienă până la șlapi, uscător de păr, prosoape și halate.

În ceea ce privește divertismentul, cei care preferă să se relaxeze vizionând un film au acces la un coș plin cu ronțăieli dulci sau sărate. De asemenea, meniul generos al companiei oferă o gamă variată de preparate pentru a satisface orice poftă.

Nu în ultimul rând, influencerul a dezvăluit că fiecare pasager primește o agendă personalizată cu logo-ul Emirates și un pix ca amintiri de la călătorie. Impresionată de toate aceste facilități și atenția la detalii,  românca a împărtășit experiența sa în mediul online, captivând atenția și curiozitatea celor care visau să călătorească în clasa întâi a companiei Emirates Airlines.

Citește și: Wizz Air anulează mai multe zboruri din și spre Italia