Ce spune Sorin Ovidiu Vîntu despre pensiile magistraţilor şi protestele violente din Franţa: „Oamenii încep să se deştepte” VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu a comentat pe pagina sa de Facebook ultimele evenimente din România şi din lume, referindu-se la protestele violente din Franţa şi controversa pensiilor speciale ale magistraţilor.

04 iul. 2023, 23:41
Ce spune Sorin Ovidiu Vîntu despre pensiile magistraţilor şi protestele violente din Franţa: „Oamenii încep să se deştepte” VIDEO
De ce susţine Sorin Ovidiu Vîntu că "demisia lui Hellvig este un scenariu". Ce spune despre pensiile magistraţilor şi protestele violente din Franţa: "Oamenii încep să se deştepte"

Ce spune Sorin Ovidiu Vîntu despre pensiile magistraţilor şi protestele violente din Franţa. „Violenţe fără precedent în istoria Europei! Ce este de remarcat… copiii care fac asta! În realitate există un grup foarte bine organizat care îi manipulează pe aceşti copii pe reţelele de socializare, un grup care luptă împotriva democraţiei, nu împotriva Franţei. Ei bine, Macron face parte din clasa politică despre care vorbim. Sentimentele antidemocratice, anti acestei ideologii, la nivel mondial, sunt în creştere. Demnocraţia şi-a trăit traiul, şi-a mâncat mălaiul. O porcărie care a intoxicat, a otrăvit, miliarde de oameni! Şi oamenii încep să se deştepte. În anumite centre din America şi masiv în Franţa. S-ar putea să scăpăm de acest regim încă din timpul vieţii mele. Mi-aş dori acest lucru din toată inima”.

Citeşte şi: Mirel Palada, aruncă bomba despre Maior vs Hellvig, în cursa prezidențială: ”Amândoi au îndurat asuprirea a doi președinți căpoși”

„Pensiile speciale şi salariile uriaşe pentru magistraţi. Cred că sunt ultima persoană din România care poate fi acuzată de simpatie pentru sistemul juridic românesc, care este putred până în prăsele! Dar, ca principiu, oamenii ăştia nu au voie să aibă afaceri, nu au voie să aibă altă sursă de câştiguri decât slujba pe care o au. Şi atunci e normal să aibă nişte condiţii privilegiate atât salariale, cât şi la pensie. Dar, doar pentru ei, pentru procurori şi judecători”, a încheiat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, după demisia lui Eduard Hellvig de la SRI: „Trebuie să ne salveze cineva de PSD şi în 2024”