De ce trebuie să pui o mătură cu coada în jos într-un colţ al casei. Secretul dezvăluit de Lidia Fecioru: „Vanga avea chestia asta”

Lidia Fecioru a dezvăluit un truc ce ne ajută să scăpăm de energiile negative din casă. Tot ce trebuie să facem este să aşezăm într-un colţ al locuinţei o mătură cu coada în jos.

01 dec. 2021, 19:20
De ce trebuie să pui o mătură cu coada în jos într-un colţ al casei. Secretul dezvăluit de Lidia Fecioru: „Vanga avea chestia asta”

De ce trebuie să pui o mătură cu coada în jos într-un colţ al casei. Lidia Fecioru spune că în acest fel ne protejăm de energiile negative, de oamenii răi şi de vorbele rele.

De ce trebuie să pui o mătură cu coada în jos într-un colţ al casei

Lidia Fecioru a explicat, în cadrul unui cooking show organizat cu ocazia Zilei Naţionale a României, cum ne putem proteja atât bucătăria, cât şi restul locuinţei de energiile negative. Secretul constă într-o mătură aşezată cu coada în jos.

”Știi că Vanga avea chestia asta de a o pune la intrarea în casă sau undeva într-un colț, ca să ne protejeze de energii negative, de vorbe rele, de oameni răi și noi ne-am pus mătura… de protecție”, a explicat Lidia Fecioru, potrivit Antena3.

Citeşte şi Lidia Fecioru dezvăluie alimentul banal care întinereşte trupul şi mintea: Iată cum trebuie să îl foloseşti!

Avertismentul Lidiei Fecioru! Nu primi aceste şapte cadouri de la nimeni! Aduc ghinion şi boli în viața ta

Există şapte obiecte pe care nu este indicat să le oferiţi cadou şi nici să le primiţi, pentru că ele aduc ghinion, susţine bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Obiectele respective fie prevestesc o despărţire, fie aduc boală, fie vă fură frumuseţea sau energia.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli.

Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire. Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a spus  Lidia Fecioru.

Cât despre un cuţit primit în dar, aceasta spune că „va poate tăia soarta”. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”.

Citeşte şi Lidia Fecioru trage un semnal de alarmă despre SEMNELE pe care ni le transmite corpul: Boala are o cauză spirituală!

„Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.  Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, mai spune Lidia Fecioru.

Cât despre portofele, genţi şi rucsacuri, ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar.

„În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, susţine Lidia Fecioru. De asemenea, dacă primiţi perle cadou, trebuie să fiţi atente atunci când le purtaţi: „La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur”