Lidia Fecioru trage un semnal de alarmă despre SEMNELE pe care ni le transmite corpul: Boala are o cauză spirituală!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vine cu o atenţionare pentru români. Aceasta spune că există momente în are corpul nostru ne trimite semne clare că trebuie să mergem la doctor.

16 mart. 2021, 19:37
Lidia Fecioru trage un semnal de alarmă despre SEMNELE pe care ni le transmite corpul: Boala are o cauză spirituală!

Lidia Fecioru trage un semnal de alarmă despre SEMNELE pe care ni le transmite corpul. Iată care sunt, potrivit Lidiei Fecioru, cele mai cunoscute semne pe care ni le dă organismul nostru despre anumite probleme.

Lidia Fecioru trage un semnal de alarmă despre SEMNELE pe care ni le transmite corpul: Boala are o cauză spirituală!

„Cred că toţi am avut sentimentul ăsta, cu siguranţă. Parcă pierzi ceva din tine, nu te mai regăseşti. De la început nu ştii de unde să o iei. Eu am această chestie, mai vin pacienţi şi întreabă şi le spun: detaşează-te de viaţa ta şi uită-te la viaţa ta ca la o tablă de şah. Cam acelaşi lucru trebuie să faci cu viaţa ta şi trebuie să ştii ce vrei de la viaţa ta.

Alegi şi cu siguranţă ai să vezi golul dacă te uiţi dintr-o parte. Eu asta le spun oamenilor: detașați-vă de viața voastră și priviți-o ca pe tablă de șah. Iar apoi, puneți-vă prioritățile. Că ai regina, ai regele. Că ai niște priorități, doar nu trăiești ca o frunză în vânt.

Realizezi ori că te-ai îndepărtat, ţi-ai rupt din visurile. tale. Că ai fost folosit, că ai stat doar pentru alţii. Rupe-te. Să îţi simtă lipsa, ca apoi să îi deranjeze prezenţa. Oamenii numai după ce îi pierdem îi valorificăm. Acelaşi lucru şi cu celelalte din viaţa noastră. Lucrurile cele mai interesante vin atunci când eşti total nepregătit.

Eu le spun întotdeauna: când visezi coşmaruri, în subconştientul tău, viaţa ta e plină de coşmaruri şi frici. Toate fricile tale pe care le trăieşti în interiorul tău, fără să urli de ele, noaptea vor fi coşmarurile tale. Vezi ce temeri ai, poate există temeri din copilărie nu numai ce trăim astăzi. Subconştientul este ca un preş pe care noi aruncăm toate lucrurile. Subconștientul nostru e ca o ladă de gunoi pe care noi aruncăm lucrurile până ne vin în cap. O tragedie sufletească pe care nu o spui nimănui, se poate concretiza în coșmaruri.

În viaţă, de foarte multe ori, trebuie să ne creem stres pentru că avem nevoie de adrenalină. Este super plictisitor într-o viaţă monotonă şi avem nevoie de puţin stres. Stresul e un rău necesar.

De pildă, şi pentru că ţi-ai schimbat ora de trezire dimineaţa este un factor de stres. Totul ca să poţi să nu te plictiseşti. Nu ne va lua depresia. Încearcă să găsești ceva care să stimuleze viața în sine. Trebuie să trăieşti în aşa fel încât depresie să aibă alţii.

Există o cauză spirituală a bolilor pentru că fiecare boală, de fapt, are o cauză spirituală. Sunt unii oameni care, de emoţie, că mâine, de pildă, au un interviu, astăzi se îmbolnăvesc. Deci, este un clopoţel al organismului de care ar trebui să ţinem cont pentru că, de foarte multe ori, trebuie să ne ascultăm.

Organismul nostru e ca o fabrică în care lucrează roboţi. Totul e mecanizat, robotizat şi în momentul în care avem lipsă de calciu sună alarma, avem lipsă de magneziu, la fel şi tot aşa. Trebuie să ţinem cont de semnalele date de corp pentru că, după acel semnal, ne vom îmbolnăvi.

Ne îmbolnăvesc geloziile, invidia. Toate astea ne îmbolnăvesc fizic. Undeva noi am greşit, s-a întâmplat ceva. Am stricat matricea, am umblat la şuruburi şi nu e ok. Nevoia de singurătate apare periodic la anumite persoane. În special, la persoane care urcă pe scara socială, sunt bine poziţionaţi, dar e ceva care le lipseşte.

Îmi rezerv un timp liber pentru mine, să stau eu cu mine şi să îmi fac un bilanţ intim. Să aflu de ce sunt nemulţumit şi ce îmi lipseşte. Munca e bună, dar nici să ajungi să te omoare munca. E nevoie să îţi faci o analiză.”,a  spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Citeşte şi: Lidia Fecioru dezvăluie cele trei legi ale îndeplinirii dorințelor. „Îți aduc tot ce vrei!”