De ce urăsc bărbaţii Sărbătorile

Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus. An de an ne convingem de adevărul acestei zicale. Uite aşa am ajuns să aflăm că pe Marte nu sărbătoreşte nimeni Crăciunul, nu s-a inventat noţiunea de "cadou", iar banii se duc pe maşini, jocuri pe calculator, pizza şi muuultă bere.

RomaniaTV.net
14 dec. 2012, 08:53
De ce urăsc bărbaţii Sărbătorile

1. Ca-ching! Doar cu sunetul asta enervant al mărunţişului în buzunar mai rămâne iubitul tău după toata istoria asta cu Mos-Crăciun-Inghite-Tot.

2. Este cărat la shopping împotriva propriei voinţe; colac peste pupăză, îi sunt golite cardurile fără a i se oferi dreptul la replică. “Măcar acum, iubitule! E Crăciunul!”. Mai e ceva de zis?

3. Acum mai mult ca niciodată, bătălia pentru locuri de parcare a ajuns la cote alarmante. Chiar şi pentru el… Petrece ore întregi „vânând” un loc, în timp ce tu îl aştepti să te ajute la cărat. Stres după stres după stres!!!

4. Nu eşti niciodată mulţumită de cadourile pe care ţi le face. Dacă e ceva practic, i se reproşează lipsa de romantism. Dacă sunt bijuterii, de ce nu sunt diamante?

5. Nu te hotărăşti niciodată din prima în ce cameră să pui bradul de Craciun. Nu înainte de a vedea cum arată în toate, în diverse pozitii desigur. Şi ghici cine e responsabil cu mutatul de colo-colo? Iar dacă se întâmplă să spargă vreun globulet, nu mai vorbeşti cu el toată ziua.

6. Te uiti urât la el dacă îţi cere o pizza când frigiderul e plin cu „delicatese” de Crăciun. Totuşi, până unde să meargă cu „spiritul” acesta al sărbătorilor? Şi până la urmă, o felie de pizza e o felie de pizza! Băieţii ştiu de ce!

Citeşte restul articolului pe Cosmopolitan.ro.