De frica APOCALIPSEI, un grup de tineri se baricadează într-o cabană din Păltiniș VIDEO

30 de tineri din toată ţara se vor baricada într-o cabană din Păltiniş pe data de 21 decembrie, de frica Apocalipsei. Tinerii şi-au făcut provizii pentru cel puţin 2 luni. În plus, au protejat cu folie izolantă neagră toate geamurile cabanei.

RomaniaTV.net
20 dec. 2012, 11:22
De frica APOCALIPSEI, un grup de tineri se baricadează într-o cabană din Păltiniș VIDEO

Tinerii şi-au adus un microbuz cu sute de kilograme de cartofi, mii de litrii de apă, ulei, conserve și tot ce trebuie ca să supraviețuiască cel puțin două luni după Apocalipsă, scrie oradesibiu.ro.

Cabana a fost închiriată și pregătită pentru presupusul eveniment nefericit din istoria omenirii.

„Şi-au adus recipienţi pentru apă să îşi facă rezerve. Pături, haine groase, încălţăminte, lanterne chibrituri. Cam două luni de zile. Am discutat cu ei despre sfârşitul lumii. De când au venit. Asta a şi fost cererea lor. Data de 21 decembrie să o petreacă aici la Păltiniş, fiind o zonă energetică foarte bună. Trecerea după calendarul Mayaş în dimensiunile celelalte de evoluţie spirituală o să îi prindă aici în Păltiniş. După alte preziceri se pare că acest sfârşit de lume va veni şi cu ceva evenimente meteo”, a spus Nora Staicu, proprietarul cabanei, pentru oaradesibiu.ro.