De la ce se ceartă cel mai des Șerban Pavlu cu soția sa: „Nu mă menajează niciodată!”

Tensiunile nu ocolesc nicio relație, inclusiv căsnicia lui Șerban Pavlu cu Oana. Într-un interviu oferit pentru presa mondenă, actorul a povestit de la ce încep discuțiile în contradictoriu, în general. 

26 apr. 2023, 17:23
De la ce se ceartă cel mai des Șerban Pavlu cu soția sa: „Nu mă menajează niciodată!”

Șerban Pavlu este foarte mândru de familia sa. Odată cu stabilitatea în plan personal, actorul a cunoscut o ascensiune puternică și din punct de vedere profesional, deci și financiar.

„Am suferit când eram mai tânăr. Am suferit foarte tare din dragoste, dar nu mi-a adus noroc la bani chestia asta.

Cred că lucrurile s-au schimbat în bine și din punct de vedere al sentimentelor, și din punct de vedere financiar în momentul în care mi-am făcut o familie și am început să trăiesc în felul acesta Atunci lucrurile au mers bine și financiar”, a dezvăluit Pavlu, într-un interviu pentru Viva.

 

Soția, cel mai mare critic al lui Șerban Pavlu

 

Actorul este deseori criticat de nevastă, fost avocat, actual producător de film. Criticile vizează nu doar partea artistică, ci și organizarea din gospodărie.

„Mă tem că discuțiile de la noi din casă țin mai degrabă de lucrurile comune, exact cum ai spus mai sus, ca la toți ceilalți – cine duce gunoiul și cine spală vasele sunt teme recurente. (zâmbește) Și multe alte probleme casnice sau de viitor al familiei.

Sunt foarte multe lucruri concrete, suntem doar noi doi în povestea asta, avem prea puțin suport, ceea ce ne și ajută și ne echilibrează în viața de zi cu zi, în cea profesională.

De multe ori, mă simt foarte bine să vin și să discut despre niște lucruri concrete, îmi face bine asta, nu cred că mi-ar plăcea să fiu un artist complet desprins de lumea practică și care nu trăiește decât cu problemele astea artistice în cap. Am, în soția mea, în partenerul meu, un judecător destul de exigent. Când vine vorba despre a mă critica, nu mă menajează niciodată, astfel că am de foarte multe ori parte de critici extrem de dure – ceea ce este foarte bine”, a mai comentat Pavlu.