Karma iubirii. Ce noroc ai în dragoste în funcție de zodie. Astrele te învață cum să nu mai suferi din cauza persoanei nepotrivite

Karma iubirii este cea care ne arată ce anume ne definește ca și caracter, atunci când vine vorba de dragoste.

22 mart. 2023, 17:31
Karma iubirii. Ce noroc ai în dragoste în funcție de zodie. Astrele te învață cum să nu mai suferi din cauza persoanei nepotrivite

Karma iubirii pentru fiecare zodie. Karma reprezintă legătura dintre acțiune și rezultatele sale. Acest tip de karmă oferă lecții prețioase, dă o șansă pentru a ne vindeca de trecut, mai ales din cauza relațiilor și situațiilor prin care am trecut, și ne arată cum să acționăm pentru a avea parte de relații sănătoase.

Karma iubirii pentru fiecare zodie

Berbec

În cazul Berbecilor s epune accentul pe o lecție prețioasă pe care o au de învățat în această viață. Este vorba despre lecția fermității și puterea de a refuza ceva ce nu îți este pe plac și de a nu face compromisuri în relație, care în final te poate pune în inferioritate ca om și ca partener, echilibrul în relație fiind clătinat.

Trebuie să înveți să spui ce simți celuilalt, ce nevoi ai și ce îți dorești în relație. Comunicarea este esențială pentru o relație sănătoasă și orice lucru nespus se adună în suflet, pentru ca mai apoi să se creeze un spațiu invizibil între tine și partener, care vă îndepărtează. E necesar să găsești un echilibru în relație, fiecare partener să fie pe același picior de egalitate. Oferind și primind iubire necondiționată, vei găsi armonia și pacea în relație.

Taur

Nativii din zodia Taur primesc cea mai importantă lecție pe care o au de învățat în această viață, cea a atașamentului. Au tendința de a face să conteze și să fie important pentru ei tot ce este legat de materialism, sunt excentrici și atrași de lucrurile scumpe, aspect care îi face să fie superficiali și să vadă lucrurile doar la suprafață, nu în profunzime.

În planul iubirii, trebuie să învețe să iubească o persoană pentru ceea ce este și nu pentru situația sa materială. Liniștea și pacea adevărată pot fi dobândite doar prin suflet. Dragostea adevărată nu cere bani sau ceva la schimb.

Gemeni

Într-o relație primești ceea ce dăruiești. Gemenii au tendința de a se focusa pe propriile dorințe și nevoi, neglijând dorințele și nevoile partenerului. Orgoliul lor și încăpățânarea face dificilă comunicarea cu partenerul, dacă nu sunt dispuși să lase de la ei pentru a ajunge la un consens. Tot ce trebuie să facăeste să se raporteze diferit la noțiunea de iubire și să își vadă partenerul ca pe un egal.

Citește și: Cum este karma afectată de luna în care te-ai născut! Ce se întâmplă dacă nu respecți indicațiile numerologilor

Rac

Racii sunt muncitori, energici și depun un efort considerabil pentru a realiza tot ce își doresc. au tendința de a se implica în orice, mai ales atunci când vine vorba de latura profesională și de muncă. Orice ar face, simt că nu muncesc suficient, așa că devin neglijenți în relație și au impresia că orice ar face, partenerul lor va rămâne mereu lângă ei.

Totuși, persoana iubită ar nevoie de implicare. Nativii trebuie să învețe să fie atenți la partenerul de viață și să îl facă să se simtă iubit, apreciat și dorit.

Leu

Karma iubirii pentru nativii din zodia Leu se referă la renunțarea laorgoliul și încercarea de a impune propriile păreri celorlalți, în special partenerului de viață. Trebuie să învețe că iubirea adevărată respectă părerea celuilalt, fiecare are dreptul la propria opinie, să facă ce vrea și cum vrea. Asta nu trebuie să îi supere pe Lei sau să se îndepărteze de oamenii din jurul lor, doar din cauza orgoliului.

Iubirea adevărată nu pune preț pe materialism sau pe lucruri luxoase. Ceea ce rămâne după ce dăm aceste lucruri materiale, este iubirea adevărată și aceasta este cea care te va împlini cu adevărat. Alege să iubești pur, să te dedici partenerului, să renunți la orgoliu și să accepți oamenii așa cum sunt, pentru a trăi cu adevărat, pentru a simți ce înseamnă să fii liber, echilibrat și valorat pentru ceea ce ești și nu pentru ceea ce ai.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară au două lecții importante de învățat în ceea ce privește karma iubirii. În primul rând, trebuie să înveți să te iubești și să te respecți. Deși ai tendința de a face lucrurile perfect, te gândești la toate și nu lași să îți scape nimic, la finalul zilei nu ești mulțumit, crezând că ai fi putut face mereu mai mult sau mai bine. Ești suficient, ești capabil, ești extraordinar și orice ai face, alege să iubești ce ai făcut, să crezi ca este bine.

Iubindu-te pe tine, vei învăța să-i iubești și pe ceilalți. În al doilea rând, ai tendința să te dăruiești complet într-o relație, să îi oferi totul celuilalt, fără a ține cont de tine și propriile nevoi. Caută să comunici cu partenerul, să îl implici în ceea ce faci, să fiți amândoi în echilibru. Dăruindu-vă și iubindu-vă necondiționat, în echilibru, fiecare fiind atent la nevoile celuilalt, vei cunoaște fericirea adevărată. Nu mai analiza tot, lasă-te purtat de val.

Citește și: Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

Balanță

Karma iubirii pentru cei născuți în zodia Balanță le aduce în cale lecții prețioase pe care le au de învățat în această viață, pentru a fi fericiți. Astfel, ai tendința să te lași influențat foarte mult de tot ceea ce spun cei din jurul tău, iar în final ajungi să renunți la propriile păreri, doar pentru că ți-e teamă să nu fii acceptat sau să fii ignorat, dacă nu faci sau nu ești de acord cu ce spun ceilalți.

Iubirea adevărată va fi cunoscută de tine când vei învăța să nu te mai ascunzi în spatele părerilor sau acțiunilor altora, despre ce cred ei că este bine. Trebuie să ai încredere în forțele tale proprii, să iei decizii, să te asumi și să mergi înainte cu ce îți spune intuiția. Astfel, adevăratul tu va ieși la suprafață și de această persoană se va îndrăgosti partenerul tău de viață. Fii pozitiv, fii încrezător, fii tu însuți.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion au tendința să fie puțin posesivi în relații și asta este lecția pe care o au de învățat în această viață. În fiecare relație trebuie să existe armonie și libertate. Atunci când ești posesiv, apare ideea de proprietate a celuilalt, ceea ce nu este corect. Nimeni nu ne aparține și nu putem dicta ceea ce partenerul nostru trebuie să facă. Toate aceste sentimente ale tale vin din teama de a-l pierde pe partener și de a rămâne singur.

Însă, trebuie să ai încredere completă, doar așa o relație poate funcționa. Oferă-i partenerul tău încredere, sentimentul de respect și siguranță și energetic aceste lucruri se vor simți de către acesta și nu va avea tendința să se îndepărteze, să se elibereze, să caute libertatea, dacă ai încredere și nu ești posesiv. Decât să îți petreci timpul în această stare de îngrijorare și nesiguranță, mai degrabă găsește idei de petrece a unor momente unice alături de partener, cum să-l faci fericit.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt firi aventuroase și visătoare. Acest aspect îi face pe nativii Săgetător să aibă tendința de a visa mai mult, decât de a fi implicați și dăruiți în totalitate într-o relație. Din acest motiv, partenerul tău are impresia că nu ești prezent, că nu te implici și ulterior, că nu iubești și că mai bine ți-ar fi singur.

Ceea ce trebuie să faci este să te implici mai mult, să asiguri partenerul că îl iubești, să și o arăți. Mai mult decât atât, trebuie să înveți ceea ce înseamnă seriozitate și respectarea promisiunilor sau a cuvântului dat. Astfel ai tendința de a promite lucruri sau de a afirma lucruri pe care le vei face, pentru ca în final să nu fie decât vorbe. Trebuie să fii serios, să îți onorezi promisiunile, să fii sincer și să încerci să fii mai ancorat în relație și în prezent, decât în vise și în lumea ta aventuroasă.

Capricorn

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Capricorn, aceștia au tendința de a inferioriza partenerul, chiar fără a-și da seama, crezând că tot ce fac ei este mai bine și mai corect. De asemenea, ai tendința de a fi chiar invidios atunci când partenerul tău face ceva care îi aduce succesul și în loc să îl apreciezi și să îl feliciți, inconștient devii invidios.

Lecția ta în această viață cu privire la iubire este aceea de a învăța să îți respecți partenerul, să îl apreciezi și să îi oferi tot sprijinul de care are nevoie, înțelegând că nu este mai bun sau mai rău, mai inteligent sau nu. Sufletele voastre sunt egale, trebuie să vă iubiți, să vă respectați și să vă arătați aprecierea și recunoștința. Doar așa veți avea o relație sănătoasă și în armonie.

Vărsător

Vărsătorii sunt firi care se implică cu totul atunci când fac ceva. În viața lor munca ocupă foarte mult timp și de aceea își doresc persoane înțelegătoare în viața lor, care să accepte faptul că timpul lor este destul de ocupat. Însă, cu toate că muncești foarte mult și te dăruiești complet în orice te implici, simți că nu ai o direcție clară, un echilibru și nu știi ce îți dorești sau încotro te îndrepți.

Partenerul tău te va susține în orice ai face, dar relația ta nu va fi armonioasă, până ce nu vei învăța că tu ești cel care trebuie să îți găsească sprijinul, echilibrul și adevărata identitate, să fii capabil de unul singur să faci tot ce îți dorești, iar partenerul te va susține, dar tu vei fi întreg.

Pești

Nativii Pești au tendința să se interiorizeze înăuntrul lor, adunând în suflet prea multe. De aceea este important ca în această viață să învețe să se deschidă în fața partenerului, să comunice și să exteriorizeze tot ce simte, să nu mai adune în suflet lucruri care îl rănesc. Vei fi capabil să ai parte de relația pe care ți-o dorești, pentru că în final ești o fire visătoare și îți imaginezi o iubire ca în basme.

Aceasta este posibilă, trebuie doar să te deschizi, să ai încredere în partenerul tău, să fii atent la nevoile lui, dar și ale tale. Învață să comunici deschis ce simți sau ce te nemulțumește, astfel încât să pui bazele unei relații bazate pe încredere, armonie, sinceritate și liniște sufletească.