De la Glina, de lângă groapa de gunoi, pe marile podiumuri de modă din Dubai şi Paris. Cum arată azi, la 16 ani, Adina, supranumită „păpuşa din Glina”

În 2016, un preot din Glina cerea ajutor pe Facebook pentru o familie cu patru copii, care tocmai îşi pierduseră tatăl, unic întreţinător al familiei până atunci. După dispariţia lui, mama s-a angajat femeie de serviciu la bloc ca să-şi poată creşte copiii. Printre ei, Adina, cea care, nu după mult timp, avea să ajungă pe marile podiumuri de modă ale lumii.

08 ian. 2023, 21:17

Cum arată azi „păpuşa din Glina”. Adina, supranumită „păpuşa din Glina” datorită frumuseţii ei angelice, a fost cea mai norocoasă dintre fraţi. În 2016, după apelul preotului, jurnaliştii au devenit interesaţi de familia Asăvoaie, cazul lor ajungând, astfel, în presa centrală. La acea vreme, Adina avea 10 ani.

Tatăl copiilor era electrician în Bucureşti. A murit de ciroză hepatică, o boală cu evoluţie galopantă. După dispariţia lui, familia s-a mutat din Bucureşti, unde nu mai putea susţine cheltuielile, la Glina, în casa unui prieten de familie. Mama câştiga doar 800 de lei ca femeie de serviciu. Cu alocațiile copiilor și cu alocația suplimentară, ajungeau la 1.400 de lei pe lună, insuficient pentru o familie formată din cinci membri, dintre care patru copii de şcoală.

La scurt timp, „păpuşa din Glina” a devenit vedeta familiei. Revista Viva! i-a redat povestea şi a pus-o direct pe copertă. După şase ani de la reportajul care a schimbat atât viaţa Adinei, cât şi a celorlalţi membri ai familiei, adolescenta şi-a văzut visul cu ochii.

Citeste si Cine a fost marea iubire a Marinei Voica. Bărbatul a plecat în veşnicie la doar 41 de ani, iar artista a decis să-şi pună definitiv lacăt pe suflet

Cum arată azi „păpuşa din Glina”. Adina este o adolescentă de o frumuseţe ireală

A semnat un contract cu agenția „It KIDS – Art school & modelling” ajungând, astfel, să defileze pe marile podiumuri de modă, acolo unde a purtat hainele mai multor designeri. Mai mult, a apărut şi în revista Vogue Japonia. Ba, chiar a primit și un rol într-un film indian.

Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul din ianuarie 2020. Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată, machiată și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite”, spunea Adina într-un interviu pentru Libertatea, în 2020.

Citeste si Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa. Ce a făcut impresara de ziua onomastică a regretatei artiste: ”Am crescut, draga mea mamă!”

Viaţa mea s-a schimbat în bine. Am devenit cunoscută, am devenit model, am urcat pe o scenă. Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Adică nici prin gând, sau să visez”, spunea Adina anul trecut la Exclusiv Vip.