Cine a fost marea iubire a Marinei Voica. Bărbatul a plecat în veşnicie la doar 41 de ani, iar artista a decis să-şi pună definitiv lacăt pe suflet

Dacă ar fi ecranizată, viaţa Marinei Voica ar avea un succes uriaş la public. Povestea ei este, fără îndoială, una cum doar în filme mai vezi. Incredibilă, totuşi atât de reală. A iubit o singură dată în viaţă, iar atunci când moartea i-a răpit prematur jumătatea, a decis să-şi închidă definitiv sufletul cu lacăt.
Alina Costache
08 ian. 2023, 13:29
Cine a fost marea iubire a Marinei Voica. Bărbatul a plecat în veşnicie la doar 41 de ani, iar artista a decis să-şi pună definitiv lacăt pe suflet

Marea iubire a Marinei Voica a fost medicul cardiolog Viorel Teodorescu, care a fost răpus de cancer la doar 41 de ani. După el, niciun bărbat nu a mai reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor Marinei.

Marina Voica, pe numele ei adevărat Marina Alexandrovna Nicolskaia, s-a măritat de tânără, cu un român care studia la Moscova. Tânărul Marcel Voica făcea parte şi din Consiliul de miniștri pe vremea lui Ceaușescu. A fost dragoste la prima vedere, dar pe cât de fulminant a debutat, pe atât de repede s-a stins. Nu înainte ca cei doi să se căsătorească. După divorţ, însă, Marina a păstrat numele fostului soţ.

Citeste si Ce pensie primeşte Marina Voica. Nu primeşte niciun ajutor din partea statului: „În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea”

Cine a fost marea iubire a Marinei Voica

Căsnicia lor nu a durat întrucât destinul i l-a scos Marinei în cale pe medicul Teodorescu. S-au îndrăgostit nebunește, iar artista a decis să iasă din căsnicia care nu o împlinea şi să-şi construiască o nouă viaţă alături de Viorel Teodorescu.

De dragul lui Viorel care, între timp, îi devenise soţ, Marina consimte să părăsească România pentru a se stabili definitiv în Germania. În anul 1980, pleacă împreună în Germania. Dar, în anul următor, medicul este diagnosticat cu cancer. Boala are o evoluţie galopantă, astfel că, după doar câteva luni, Viorel Teodorescu îşi ia adio de la marea sa iubire. Avea doar 41 de ani şi 17 ani de căsnicie cu artista. Rămasă singură pe lume, Marina Voica și-a promis că nu va mai iubi vreodată.

Azi, la 86 de ani, Marina Voica locuiește singură în Breaza, iar pragul casei sale nu este trecut de multă lume. Are câțiva prieteni buni cu care păstrează legătură și participă la evenimentele culturale din Capitală atunci când timpul îi permite.

Citeste si Marina Voica arată fabulos la 85 de ani: „Eu nu sunt optimistă, sunt realistă” VIDEO

Operată pe cord deschis pe ultima sută de metri

În ultima vreme, artista a realizat că a ajuns la o vârstă la care nu mai este cazul să forţeze lucrurile şi să facă excese. În 2022, a fost operată pe cord deschis pe ultima sută de metri și, dacă nu ajungea pe mâna medicului potrivit, ar fi fost mult prea târziu pentru ea. Puţini sunt medicii care se încumetă să opereze persoane la vârste atât de înaintate, dar artista a avut norocul să întâlnească medicul care a avut curajul s-o facă.

A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă. La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare. Dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, un doctor minunat, era prea târziu”, spunea Marina Voica, anul trecut, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!