Cine a fost marea iubire a Marinei Voica. Bărbatul a plecat în veşnicie la doar 41 de ani, iar artista a decis să-şi pună definitiv lacăt pe suflet

Dacă ar fi ecranizată, viaţa Marinei Voica ar avea un succes uriaş la public. Povestea ei este, fără îndoială, una cum doar în filme mai vezi. Incredibilă, totuşi atât de reală. A iubit o singură dată în viaţă, iar atunci când moartea i-a răpit prematur jumătatea, a decis să-şi închidă definitiv sufletul cu lacăt.

08 ian. 2023, 13:29

Marea iubire a Marinei Voica a fost medicul cardiolog Viorel Teodorescu, care a fost răpus de cancer la doar 41 de ani. După el, niciun bărbat nu a mai reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor Marinei.

Marina Voica, pe numele ei adevărat Marina Alexandrovna Nicolskaia, s-a măritat de tânără, cu un român care studia la Moscova. Tânărul Marcel Voica făcea parte şi din Consiliul de miniștri pe vremea lui Ceaușescu. A fost dragoste la prima vedere, dar pe cât de fulminant a debutat, pe atât de repede s-a stins. Nu înainte ca cei doi să se căsătorească. După divorţ, însă, Marina a păstrat numele fostului soţ.

Citeste si Ce pensie primeşte Marina Voica. Nu primeşte niciun ajutor din partea statului: „În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea”

Cine a fost marea iubire a Marinei Voica

Căsnicia lor nu a durat întrucât destinul i l-a scos Marinei în cale pe medicul Teodorescu. S-au îndrăgostit nebunește, iar artista a decis să iasă din căsnicia care nu o împlinea şi să-şi construiască o nouă viaţă alături de Viorel Teodorescu.

De dragul lui Viorel care, între timp, îi devenise soţ, Marina consimte să părăsească România pentru a se stabili definitiv în Germania. În anul 1980, pleacă împreună în Germania. Dar, în anul următor, medicul este diagnosticat cu cancer. Boala are o evoluţie galopantă, astfel că, după doar câteva luni, Viorel Teodorescu îşi ia adio de la marea sa iubire. Avea doar 41 de ani şi 17 ani de căsnicie cu artista. Rămasă singură pe lume, Marina Voica și-a promis că nu va mai iubi vreodată.

Azi, la 86 de ani, Marina Voica locuiește singură în Breaza, iar pragul casei sale nu este trecut de multă lume. Are câțiva prieteni buni cu care păstrează legătură și participă la evenimentele culturale din Capitală atunci când timpul îi permite.

Citeste si Marina Voica arată fabulos la 85 de ani: „Eu nu sunt optimistă, sunt realistă” VIDEO

Operată pe cord deschis pe ultima sută de metri

În ultima vreme, artista a realizat că a ajuns la o vârstă la care nu mai este cazul să forţeze lucrurile şi să facă excese. În 2022, a fost operată pe cord deschis pe ultima sută de metri și, dacă nu ajungea pe mâna medicului potrivit, ar fi fost mult prea târziu pentru ea. Puţini sunt medicii care se încumetă să opereze persoane la vârste atât de înaintate, dar artista a avut norocul să întâlnească medicul care a avut curajul s-o facă.

A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă. La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare. Dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, un doctor minunat, era prea târziu”, spunea Marina Voica, anul trecut, în emisiunea lui Cristi Brancu.