De la Jocurile Olimpice pe Only Fans. Cine este Alexandra, tânăra sportivă care a lăsat prejudecăţile deoparte în schimbul sacilor cu bani: „Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, apoi mi-am dat seama că părerile lor nu-mi plătesc facturile”

Alexandra Ianculescu s-a născut la Sibiu în 1991 şi a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeong Chang (2018) în proba de patinaj viteză. A concurat doar în proba de 500 m şi s-a clasat pe locul 31, în 40,70 secunde.

06 feb. 2023, 17:24

De la Jocurile Olimpice pe Only Fans. Alexandra a deprins tainele patinajului în Canada, dar în prezent locuiește în Olanda, unde s-a îndrăgostit şi de ciclism. Ea face parte acum din echipa olandeză de ciclism NWVG-uplus. Tânăra intenţionează să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, dar din partea Canadei.

Într-o notă personală, unul dintre obiectivele principale este de a reprezenta Canada la Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024. Mă întorc în Olanda pentru a trăi, a concura și a mă alătura echipei mele pentru a ne atinge obiectivele„, a scris Alexandra pe Instagram.

De la Jocurile Olimpice pe Only Fans. Cine este Alexandra, tânăra sportivă care a lăsat prejudecăţile deoparte în schimbul sacilor cu bani

În acelaşi timp, tânăra de 32 de ani este model pe Only Fans. Au convins-o să se înscrie pe platformă… like-urile fanilor. Aceştiau apreciau în mod deosebit pozele în care Alexandra apărea în bikini, sugerându-i în nenumărate rânduri să se înscrie pe platformă. În prima lună a câştigat „saci de bani”, iar când a văzut câştigurile a decis să nu-i mai pese de ce spune lumea, căci „opiniile oamenilor nu-i plăteau facturile

Citeste si Cine este Emilia Cristofor, soţia ”regelui saloanelor de înfrumusețare” şi mamă a şase copii. A fost avocata companiei patronate de cel care avea să-i devină soţ

De ce OnlyFans? Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor. Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. Vara trecută, am decis să îmi deschid acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă.

Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi. 

Acestea fiind spuse, după ce am făcut saci de bani în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine. Câștig mai puțin acum pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele.

Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream Visele Olimpice. Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile„, a scris Alexandra pe Facebook.

Citeste si Cine este Sebastian, românul care le-a deschis drumul în România fraţilor Tate. Dezvăluiri la BBC