De la lux și opulență la modestie totală! Cu ce haine se îmbracă Tzancă Uraganu când se plimbă în Lamborghini

Tzancă Uraganu șochează de fiecare dată, însă acum acesta a uimit prin modestie. Acesta a fost surprins într-o ipostază total neașteptată într-o magazin din Capitală.

04 iul. 2023, 01:40
De la lux și opulență la modestie totală! Cu ce haine se îmbracă Tzancă Uraganu când se plimbă în Lamborghini
De la lux și opulență la modestie totală! Cu ce haine se îmbracă Tzancă Uraganu când se plimbă în Lamborghini

Toată lumea cunoaște faptul că Tzancă Uraganu are un talent aparte atunci când vine vorba de a atrage mereu atenția, indiferent dacă vorbim despre extravagantele sale cu hainele de designer sau despre impresionantele mașini de lux pe care le conduce. Cu toate acestea, trebuie să menționat că celebrul manelist nu uită să fie modest. Atunci când nu aruncă cu sume uriașe în dreapta și stânga pe brand-uri, artistul optează și pentru alt tip de articole vestimentare.

Citește și: VIDEO VIRAL: Tzancă Uraganu a convins un rocker să asculte manele. Dansul rockerului pe melodia lui Tzancă, absolut fabulos

Cântărețul demonstrează că are și capacitatea de a fi chibzuit și modest, fapt pe care l-am putut observa într-un centru comercial din Capitală, unde a fost văzut împreună cu partenera sa de viață, facând cumpărături. Remarcabil este că artistul nu s-a limitat la a intra doar în magazine de lux, așa cum ne-am fi așteptat, ci a preferat să aleagă și magazinele cu prețuri mai accesibile, dar care oferă produse de calitate. Acest lucru ne arată că pentru Tzancă Uraganu nu doar brandul contează, ci mai mult modul în care se simte atunci când poartă acele articole vestimentare.

Cântărețul a vizitat unul dintre aceste magazine și a ales să cumpere mai multe tricouri, petrecând ceva timp în fața acestora înainte de a lua o decizie. Deși nu se știe dacă le-a achiziționat pentru a le purta acasă sau pentru a ieși în oraș, este clar că a stat destul de mult timp la casa de marcat pentru a le plăti.

La final, Tzancă Uraganu a achitat suma de 788 de lei pentru tricouri. A plătit rapid și s-a întors apoi la partenera sa, Alina Marymar, care aștepta într-un loc apropiat. Aceasta se odihnea, dat fiind că cei doi urmează să devină părinți în curând, iar sarcina ei este destul de avansată.

Ce mașină și-a cumpărat Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu se scaldă în lux cu fiecare ocazie pe care o are. Ultima s-a achiziție a făcut furori pe internet și asta pentru că este cu adevărat o bijuterie pe patru roți. Artistul nu se gândește la bani când vine vorba de plăcerile lui sau ale familie, așa că a scos din buzunar 300.000 de euro pentru o super mașină.

Acesta are acum în garaj un  Lamborghini Huracan, pe care l-a și postat pe rețelele de socializare.

Manelistul duce o viață de lux, iar pe rețelele de socializare acesta se mândrește cu experiențele de care are parte în viața de zi cu zi. Tocmai din acest motiv nu a putut să rateze momentul de a posta fotografii cu bolidul de lux care se află mai noi în posesia sa.

Prețul unui Lamborghini Huracan ajunge la aproximativ 300.000 de euro. Tzancă le-a mulțumit fanilor, afirmând că ei sunt cei care l-au ajutat să ajungă să își permită o asemenea aroganță. Ca lucrurile să fie ca la carte, bolidul a fost adus cu baloane și șampanie, iar manelistul a optat pentru o ținută galben, ca să se potrivească perfect cu autoturismul său.

Citește și: Tzancă Uraganu şi Alina Marymar, anunţ despre nuntă: „Noi nu stăm unul fără celălalt”