VIDEO VIRAL: Tzancă Uraganu a convins un rocker să asculte manele. Dansul rockerului pe melodia lui Tzancă, absolut fabulos

"Toată lumea ascultă manele, dar nu toți recunosc" - cine n-a auzit măcar o dată această frază? Românului îi place să petreacă, iar acest lucru se aplică tuturor, indiferent de gusturile muzicale pe care le are. Așa că nu de puține ori avem ocazia să vedem iubitori ai muzicii rock, hip-hop, R&B, reggae etc dansând hore, sârbe sau manele.

24 mai 2023, 11:04

Într-un video devenit viral, un rocker dansează pe o manea interpretată de Tzancă Uraganu. Se spune că oamenii care îndrăgesc acest gen muzical nu sunt fani ai manelelor. Imaginile de mai jos contrazic, însă, această presupunere.

Omul ăsta a venit aici să asculte manele, nu rock, așa că dă-i drumul la introducerea asta„, își îndeamnă manelistul formația.

Și așa cum îi stă bine unui ascultător de manele, rockerul dă și bani la lăutari. A scos bancnotă după bancnotă din portofel și s-a bucurat de muzica manelistului. Tzancă Uraganu a fost luat prin surprindere de gestul tânărului.

Așa cum se vede în acest video devenit viral, tânărul are mișcări specifice rockerilor, mișcările din cap fiind de bază.

@suntghei #rock #tzanca #viral #manele #metalica #fyp #foryou ♬ sunet original – Mario

Citeste si Clipe de coșmar pentru Tzancă Uraganu. A trebuit să plece de pe scenă după ce fiica sa l-a sunat plângând. „Să îți vezi copilul așa, există bariere?”

Imaginile au ajuns virale pe TikTok și mulți internauți i-au felicitat pe cei doi. Aceștia au ajuns, în secțiunea de comentarii, la o concluzie cât se poate de clară: ”Și rockerii ascultă manele”.