De la prinț, la cerșetor! Cum a fost surprins Irinel Columbeanu. Imagini cu un puternic impact emoțional

În ultimele zile, numele lui Irinel Columbeanu a fost pe buzele tuturor românilor, mai ales după ce au apărut primele imagini cu fostul milionar, ajuns la sapă de lemn, cazat într-un azil de bătrâni de lângă București. Fostul rege de la Izvorani care cândva întorcea cu lopata miile de euro, a ajuns astăzi să trăiască din mila lui Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, care împreună cu Serghei Mizil a organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube.

25 oct. 2023, 20:47
De la prinț, la cerșetor! Cum a fost surprins Irinel Columbeanu. Imagini cu un puternic impact emoțional
De la prinț, la cerșetor! Cum a fost surprins Irinel Columbeanu.

Cum a fost surprins Irinel Columbeanu. Banii donaţi de români urmează să ajungă la Irinel Columbeanu, cazat la respectivul cămin de bătrâni pentru a-l ajuta să aibă în continuare un acoperiș deasupra capului.

Citește și Zoltan Nagy îl demască pe Irinel Columbeanu. Ce a aflat după vizita la azil: „Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia”

Cum a fost surprins Irinel Columbeanu

De aproape două săptămâni, Irinel Columbeanu se află la azilul deţinut de Ioan Cassian. Pe vremuri, își vizita tatăl care locuia la același azil unde astăzi stă şi el, dar care acum este foarte costisitor având în vedere pensia pe care o are.

Irinel Columbeanu are o pensie de 1.900 de lei însă această sumă nu îi ajunge să își plătească cazarea la azil care costă lunar 7.000 de lei.

Așa că Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti și Serghei Mizil au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube.

Ce le-a atras atenția internauților este starea degradantă în care se află Irinel Columbeanu, cel care în urmă cu câțiva ani era văzut frecventând cele mai selecte localuri din Capitală.

În imaginile de pe YouTube, Irinel Columbeanu apare stingher într-un colț, iar la un moment dat, este acoperit cu o pătură. De foarte multe ori, fostul milionar pare distras de la discuții și se uită în gol.

Cât despre traiul la azil, Irinel Columbeanu a spus că este mulţumit și că este bucuros că primește și vizite. Oana, fosta iubită care e cu 40 de ani mai mică decât el, l-a vizitat, la fel și câțiva prieteni care nu l-au uitat, iar unii i-au oferit și sprijin financiar.

Irinel Columbeanu a mărturisit recent că este asaltat de admiratoare chiar şi acum.

„Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret. Și nu numai din România, chiar și din America. Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo, le-am spus: cu mare plăcere, oricine mă poate vizita! Nu sunt permise vizitele seara, după ora 19”, a declarat Irinel Columbeanu la PrimaPrima TV, în emisiunea „Exclusiv VIP” a lui Crustian Brancu.

Citește și Cum o are Irinel Columbeanu pe Monica Gabor în agenda din telefon. Serghei Mizil l-a taxat imediat: „O tâmpenie!”