De la şcoală, direct la Urgenţă. Un elev a ajuns la spital în COMĂ ALCOOLICĂ, după ce a băut cu colegii

Un adolescent de 16 ani, elev în clasa a XI-a la Grupul Şcolar "Ion Mincu" din Vaslui, a ajuns miercuri în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

RomaniaTV.net
23 oct. 2013, 14:28
De la şcoală, direct la Urgenţă. Un elev a ajuns la spital în COMĂ ALCOOLICĂ, după ce a băut cu colegii

Adolescentul a plecat de la şcoală, împreună cu câţiva colegi, mergând la un bar din preajma liceului, unde ar fi consumat, potrivit colegilor, două beri. Când a vrut, însă, să părăsească localul, băiatul nu s-a putut ridica de pe scaun. Colegii l-au scos afară din bar şi au apelat numărul de urgenţă 112.

CITEŞTE ŞI: Un elev de liceu, la SPITAL după ce s-a bătut cu un coleg

„Pacientul era întins pe o alee, a fost preluat în stare de inconştienţă şi emana puternică halenă alcoolică. Era stabil hemodinamic şi a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui„, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Aurora Popa, citat de Agerpres.

Conducerea Grupului Şcolar Ion Mincu a anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean cu privire la acest caz şi a demarat o anchetă, urmând să stabilească ce sancţiune se impune în cazul elevului. Băiatul a venit la acest liceu prin transfer, de la o altă unitate de învăţământ liceal din municipiul Vaslui.