De la VIDEOCHAT la VLOGGING. Povestea tulburătoare a Iriniei Deaconescu VIDEO

Irina Deaconescu, 20 de ani, face parte din topul vloggerițelor din România și are niște cifre foarte bune pentru domeniul său.

08 oct. 2018, 07:39

Tânăra originară din Bumbești Jiu are aproape 300,000 subsribers pe Youtube și peste 230,000 de fani pe Instagram, scrie stirinebune.gsp.ro. În spatele acestor numere se află, însă, o poveste tulburătoare.

Citeşte şi Iubita unui fost jucător al FCSB face videochat. Fotbalistul are conturile pline FOTO

Chiar în primul său vlog postat pe Youtube, ea a povestit că a făcut videochat când era elevă în clasa a XII-a pentru că avea nevoie disperată de bani.

„În familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat … Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni.”, a spus Irina, conform observator.tv.

Din nefericire pentru ea, deși a încercat să țină ascunsă această perioadă, toți prietenii ei au aflat, inclusiv familia, iar pe internet au apărut mai multe poze cu ea dezbrăcată.

Clipul în care a povestit despre această experiență are aproape 550.000 vizualizări pe youtube.