De necrezut! Cât a ajuns să coste o cursă Uber de la aeroport până acasă. Mai scumpă decât un zbor cu avionul

Aplicațiile de ridesharing sunt tot mai utilizate în ultimii ani. Tot mai mulți români preferă să comande curse de mașini prin aplicație decât să sune la clasicele taxiuri. În plus, faptul că prețurile sunt atât de mici i-au făcut pe mulți să îmbrățișeze această metodă de deplasare.

18 iun. 2023, 10:20
De necrezut! Cât a ajuns să coste o cursă Uber de la aeroport până acasă. Mai scumpă decât un zbor cu avionul

Recent, însă, un clujean a avut parte de o „surpriză” neplăcută. Abia aterizase la aeroport și și-a comandat un Uber pentru a ajunge acasă. Când a văzut prețul a rămas fără cuvinte. Pentru o cursă de la Aeroportul din Cluj spre Florești, un drum de 18 kilometri, i se cerea o sumă colosală.

Citește și Cât câştigă un șofer de Uber în București dacă stă 8 ore cu mâinile pe volan. Venitul uluitor făcut din cursele zilnice

”Momentul în care te întrebi dacă să mergi acasă din Aeroport sau să îți iei un bilet la Wizz și mai vezi lumea de banii ăștia”, a relatat clujeanul.

Bărbatul ar fi trebuit să plătească suma de 284.40 de lei. Clujeanul a postat fotografia cu prețul cursei pe internet, iar utilizatorii au reacționat imediat.

Ce au comentat internauții când au auzit cât a putut să coste o cursă Uber

  • ”No mai hai la Cluj dacă îți da mâna! Bun venit în lumea Uber de la Cluj!”
  • ”Aiai! Mai bine schimbi 3 autobuze și de restul banilor faci chef!”.
  • ”Auzi, da nu le-ai zis că nu vrei să cumperi mașină, numa să te ducă până acasă?”.
  • ”La ora aia (19-20) sunt disponibile 3 linii de bus de la aeroport până în centru: A1E – te ia din față terminalului și te duce în centru în Piață Mihai Viteazul, 5 – din stația de bus de pe Bulevard și merge până în Piață Mihai Viteazul, 8 – din stația de bus de pe bulevard și merge până la Gară. Preț relativ decent, orar la fel. Se poate continua din oricare locație mai centrală cu alt bus sau taxi. Mai complicat, dar cu siguranță mai puțin senzațional”.

Citește și Câți bani poate face un șofer de la Bolt pe lună. Suma pe care o încasează dacă lucrează zilnic