Adrian Mutu, probleme cu legea. Briliantul are poprire pe salariu. Câți bani are să îi dea Alexandrei Dinu

Adrian Mutu e în impas. Antrenorul Rapidului a rămas fără salariu după ce Alexandra Dinu a cerut poprirea veniturilor acestuia pentru a-și recupera sumele uriașe pe care i le datorează.

13 apr. 2022, 18:12
Adrian Mutu, probleme cu legea. Briliantul are poprire pe salariu. Câți bani are să îi dea Alexandrei Dinu

Adrian Mutu, probleme cu legea. Nici la 18 ani după divorț lucrurile par să nu fie încheiate între cei doi. Se pare că acum, fosta soție a cerut poprirea pe salariu până în momentul în care acesta își achită datoria pe care o are Mutu față de ea și de fiul lor, Mario Mutu, informează Fanatik.

Adrian Mutu, probleme cu legea. Briliantul are poprire pe salariu. Câți bani are să îi dea Alexandrei Dinu

Suma pe care ar datora-o Adrian Mutu fostei sale soții se ridică la peste 100.000 de euro. Din acest motiv, Alexandra Dinu s-a adresat, conform legii, instanțelor competente, iar acum cere poprirea salariului Briliantului care face senzație în postura de antrenor al echipei de fotbal Rapid București.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți între 2001 și 2003, iar cei doi au un băiat, Mario, acum în vârstă de 19 ani.

„Briliantul” a acceptat să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Alexandra și problemele pe care cei doi le-au întâmpinat.

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte. A fost o relație scurtă, cred că aproape 3 ani a ținut. Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi.

Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți. Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece.”, a declarat Adrian Mutu, în podcast-ul „Acasă la Măruță”.

Citește și: Adrian Mutu, umilit de brazilianul Ronaldo când a ajuns la Inter Milano. „M-a trimis în parcarea 3!” VIDEO