De necrezut! Ce a putut să găsească o femeie într-un sac de cartofi luat de la supermarket

O femeie a avut un adevărat șoc după ce a cumpărat un sac de cartofi și a văzut ce se afla în el.

13 sept. 2023, 18:42
De necrezut! Ce a putut să găsească o femeie într-un sac de cartofi luat de la supermarket

A ajuns acasă de la cumpărături și nu i-a venit să creadă. Femeia a desfăcut sacul de cartofi și a găsit, printre legumele de 2,5 kg, mai multe pietre. Una dintre ele era mai mare decât un cartof.

Citește și Metoda găsită de o primărie din județul Sibiu ca să țină tinerii căsătoriți în comună. Ce le promite

Cumpărătoarea a povestit întâmplarea în mediul online, sperând că autoritățile se vor sesiza, iar oamenii vor fi mai atenți atunci când merg la cumpărături să verifice ce iau de pe raft. „Cumpăr cartofi și găsesc pietre?”, a întrebat retoric pe filmare.

Preşedintele ANPC a explicat la Antena 3 CNN cum se pot diferenția produsele româneşti de produsele din import: „Atenţie la aceste detalii! La cartofi ne dăm seama după cantitatea de pământ. Puţini producători îşi permit să îi spele înainte să îi comercializeze. Majoritatea cartofilor sunt crescuți „industrial”, adică într-o zonă dedicată agriculturii şi nu într-o gospodărie. Eu cred că ar trebui descurajați comercianții recumpărând de la cei care măresc într-un mod nejustificat preţurile încercând să se căpătuiască pe spatele românilor şi aşa împovărați”, a spus Horia Constantinescu.

Citește și El este tânărul care a fost găsit fără viață în Lacul Tarnița. Era profesor în Cluj și luni trebuia să fie alături de elevi lui în prima zi de școală