De necrezut ce s-a întâmplat în vila lui Michael Jackson, la scurt timp după decesul artistului. Abia acum s-a aflat

La scurt timp după decesul lui Michael Jackson, vila lui a fost jefuită. Informaţia a fost făcută publică abia acum, la 13 ani de la moartea marelui artist.

30 iun. 2022, 16:00
De necrezut ce s-a întâmplat în vila lui Michael Jackson, la scurt timp după decesul artistului. Abia acum s-a aflat

Cei care au grijă de vila în care a locuit Michael Jackon au dezvăluit că a fost jefuită imediat după deces. Un apropiat al familiei sale a intrat în casă şi a luat bunuri ale artistului pentru a le vinde şi a scoate mulţi bani pe ele.

Managerii averii lui Michael Jackson au transmis că Jeffré Phillips ar fi făptuitorul, conform noilor documente juridice. La momentul morţii artistului, acesta ar fi fost logodit cu una dintre surorile sale, La Toya Jackson. A profitat de şederea lui timp de nouă zile la Carolwood House tocmai pentru a fura diverse obiecte personale care au aparţinut artistului.

Avocaţii artistului au spus că Phillips s-a instalat în casă imediat după ce MJ a murit, pe 25 iunie 2009, și a comis acte de furt sub acoperirea haosului din jurul casei. A luat tot felul de obiecte, inclusiv iPhone-ul cântăreţului, permisul său de conducere din California, sticle de pastile cu prescripție medicală cu pastile înăuntru și câteva haine, chiar şi pijamaua pe care o purta Michael în ultimele ore înainte de moartea sa. Pijamaua respectivă fusese îndepărtată de pe el chiar de paramedicii care au încercat să-i salveze viaţa.

Citeşte şi Paris Jackson a împlinit 23 de ani. Ce face și cu ce se ocupă fiica lui Michael Jackson

Mai mult, bărbatul a furat şi câteva note scrise de artist şi o servietă cu documente personale şi de afaceri. A luat şi camere video, computere şi un hard disk.

Michael Jackson a murit la doar 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicații grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, în sălile de operație și pe care starul îl folosea la domiciliu pe post de somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, Totul s-a petrecut în perioada în care artistul se afla la Los angeles și efectua repetiții intense pentru ultimul său turneu din carieră intitulat „This is it Tour”. Turneul ar fi trebuit să debuteze o lună mai târziu, în iulie, la Londra.

În momentul morții sale, în iunie 2009, corpul său abia mai cântărea 50 de kilograme și era afectat de intervenții chirurgicale și de medicamente. Era atât de slăbit încât părea că starul muzicii pop suferise multă vreme în timpul vieții de anorexie.

Medicul personal al artistului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară și a fost condamnat la doar patru ani de închisoare. El a fost eliberat în 2013, după aproape doia ani de detenție.

Citeşte şi Muzica a pierdut un artist uriaş. Basistul lui George Michael şi al trupei Wham! a murit la 65 de ani