De necrezut: Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT de propriul CÂINE

Un american din statul Florida a fost împuşcat accidental, de propriul câine, în picior. Câinele a apăsat pe trăgaci, în timp ce arma a fost lăsată la întâmplare prin maşină. Din fericire, bărbatul a supravieţuit, după ce glonţul i-a atins coapsa piciorului.

28 feb. 2013, 09:45

Gregory Dale Lanier, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a avut teribilul ghinion de a lăsa un pistol încărcat pe scaunul din dreapta al maşinii, în timp ce se îndrepta spre casă, alături de câinele lui, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un câine poliţist a fost OBLIGAT „să semneze” o declaraţie de martor

După ce a mâncat la un restaurant local, bărbatul s-a urcat în maşină, când a auzit un sunet puternic şi a văzut fum în maşină. Ulterior, el a simţit că piciorul i-a luat foc şi şi-a dat seama că a fost împuşcat. Lanier povesteşte cum câinele care sărea prin maşină a apăsat din greşeală pe trăgaci. Glonţul i-a intrat prin coapsa stângă, a ieşit, oprindu-se în portiera maşinii.

Citeşte şi Poliţiştii din Thailanda şi-au dotat patrupedele cu PISTOALE. Vezi cum arată un labrador înarmat

El a mai reuşit să conducă doi kilometri, până la cea mai apropiată benzinărie, unde a rugat un angajat să cheme o ambulanţă. Potrivit anchetatorilor, arma era un pistol semiautomat Berretta, de 9 milimetri, care era încărcat. De asemenea, în interiorul maşinii s-a mai descoperit o puşcă şi două cutii de gloanţe. Bărbatul a declarat că nu se aştepta ca arma să fie încărcată.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital şi acum este în recuperare. El nu a vrut să povestească presei circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Un câine a ieşit la plimbare… cu tramvaiul FOTO