De nerecunoscut. Uite în ce hal a ieşit pe stradă o actriţă CELEBRĂ de la Hollywood

Uma Thurman nu a fost niciodată considerată a se număra printre frumuseţile răpitoare ale Hollywood-ului, dar a avut mereu acel "ceva" al ei care o făcea deosebit de atrăgătoare. Cea mai recentă apariţie a sa pe străzile din "cetatea" filmului universal a lăsat, însă, mult de dorit.

RomaniaTV.net
17 iun. 2013, 12:48

Vedetele de pretutindeni au pretenţia să fie tratate ca oameni normali, însă realizările lor profesionale le plasează mereu sub lupă, chiar dacă uneori nu se simt prea confortabil în această postură.

Tocmai pentru că sunt mereu în centrul atenţiei, majoritatea personalităţilor din lumea showbiz-ului sunt întotdeauna atente la imagine. Sau aproape totdeauna. Pentru că atunci când sunt în „ofsaid”, paparazzi sunt mereu după colţ, cu aparatele foto pregătite să surprindă orice scăpare.

Cea mai nouă victimă a „vânătorilor” de fotografii incendiare este actriţa Uma Thurman. Departe de a fi fost vreodată considerată o frumuseţe răpitoare, blonda de 43 de ani şi-a pus singură beţe în roate, afişându-se pe la Hollywood într-o ţinută neglijentă, care îi lăsa la vedere toată celulita pe care te-ai fi aşteptat să încerce să o mascheze.