De Paşte, mai frig decât de Crăciun, în Belgia

Dacă de Crăciun, la 25 decembrie 2012, temperatura media era în Belgia de 10 grade Celsius, la 31 martie, de Paşti, termometrele indicau numai cinci grade. Luna martie a înregistrat în acest an un record de temperaturi scăzute, scriu La Capitale şi La Derniere Heure.

RomaniaTV.net
01 apr. 2013, 09:30
De Paşte, mai frig decât de Crăciun, în Belgia

Deşi va fi o zi însorită, în a doua zi de Paşti se vor înregistra în Belgia temperaturi între 3 şi 7 grade şi vântul va continua să bată moderat. În timpul nopţii temperaturile vor fi din nou negative, oscilând între -1 şi -7 grade Celsius. Vremea rece şi însorită se va menţine marţi şi miercuri, iar de joi creşte riscul de precipitaţii, existând chiar şanse de ninsoare. În general, în această săptămână se aşteaptă temperaturi de 6 grade în jurul prânzului.

În condiţiile în care temperaturile normale pentru această perioadă sunt de 10-12 grade, vremea este încă departe de ceea ce ar trebui să fie, notează La Capitale. Pe termen mai lung, scrie sursa citată, se poate estima că vremea nu se va încălzi în Belgia cel puţin în următoarele două săptămâni.