De pe scenă, în Parlament. O cântăreaţă promite că va cânta gratis la nunţi, dacă va fi aleasă

O cântăreaţă de muzică populară din Bistriţa promite că, dacă va fi aleasă, va cânta gratis la nunţi. Şi lupta în colegiul ei va fi destul de incinsă. Contracandidaţii ei sunt democrat-liberalul Ioan Oltean şi un alt cântăreţ de muzică populară, Alexandru Pugna.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 13:46
De pe scenă, în Parlament. O cântăreaţă promite că va cânta gratis la nunţi, dacă va fi aleasă

Dacă ies parlamentar pe Valea Someşului, din trei nunţi la care mă duc, una o voi cânta gratis. Este promisiunea Ancăi Cârcu, aspirantă la un fotoliu de deputat în Bistriţa Năsăud din partea PRM.

Anca Cârcu vrea să ajungă deputat, unul dintre contracandidaţii ei este Ioan Oltean.

„Eu cred că PDL a făcut foarte multe, aşa că îl văd mai puţin important în situaţia mea. Sunt un om tânăr, pentru viitor. Eu nu am băgat România în criză, nu am îngenuncheat bătrânii, nu mi-am bătut joc de mămici, şi aşa mai departe”, spune cântăreaţa.

În acelaşi colegiu, candidează şi Alexandru Pugna, un alt cântăreţ. Alexandru Pugna candidează pentru un post de deputat în judeţul Bistriţa-Năsăud, din partea USL.

Mai mulţi cântăreţi şi-au depus dosarele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 2012. Între ei, Mihai Sturzu de la Hi-Q. Cântăreţul este membru şi purtător de cuvânt al TSD (Tineretul Social Democrat). El va candida din partea USL în Colegiul 24 din Capitală.

El are un proiect de educaţie non-formală cu care speră să schimbe sistemul de educaţie din România.

„Ani de zile am luptat pentru un proiect de educaţie non-formală. Şi am vrut să îl fac singur. Am ajuns cu el la ONG-uri mari şi ONG-uri mici. Am avut şansa să discut despre el cu un om foarte inteligent care mi-a spus că are o veste foarte proastă şi o veste bună. A zis că vestea proastă este că vei bate ţara salvând câte un copil o dată. Vestea bună este că poate deveni proiect guvernamental şi cu el să salvezi o generaţie. Acest om este Victor Ponta. Politica este din păcate un joc de echipă”, a declarat Mihai Sturzu, la România TV.

Şi Ciprian Rogojan, cunoscut în show-biz sub numele de Cici de la trupa Sistem, va candida în 9 decembrie. Ciprian Rogojan este membru PDL Maramureş şi ginerele preşedintelui PDL Sibiu, Ion Ariton, fostul ministru al Economiei. Colegii din partid vor acum să-l facă senator, desemnându-l candidat din partea ARD în colegiul 1 Senat din Baia Mare.

VEZI ŞI ALŢI CÂNTĂREŢI CARE VOR CANDIDA LA ALEGERILE PARLAMENTARE 2012