Doi români s-au dat şmecheri în traficul Londrei, dar au avut parte de un coşmar. VIDEO

Doi români, puşi la punct în traficul londonez. Cu muzica la maximum în boxe, cei doi se filmează în timp ce se plimbă cu maşina pe străzile din Londra. Distracţia se transformă într-o bătaie în toată regula când bărbaţii dau peste un şofer nervos. 

03 iun. 2015, 09:22
Doi români s-au dat şmecheri în traficul Londrei, dar au avut parte de un coşmar. VIDEO

Distracţia celor doi români se termină când în spatele maşinii lor apare un şofer nervos, care îi claxonează încontinuu, informează România TV. Moment în care cei doi îşi fac planuri de bătaie.

„Ce claxoneaza asta ma din spate ca disperatul? Nu stiu ma…E nebun. Ce-ai, ma? Ce-ai? Esti nebun…? Ce, ma? Merg cu 20…ce limita e aici? Lasa-l frate…”, discutau românii între ei. 

Citeşte şi Un şofer şi-a legat câinele de maşină şi l-a tras kilometri întregi prin oraş VIDEO

Cum planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, bătaia şi-o iau însă cei doi români.

„Nu suntem de la Poliţie. Lucrăm în construcţii. De unde sunteţi? De unde sunteţi? România”, a spus şoferul nervos în timp ce îi dă şoferului o palmă. „Hai ma..stai si te uiti, frate..Stai si te uiti cum imi iau bataie. Era ditamai omu ma, ce sa-i facem? Conduci tu? Nici nu mai vad cu ochiul asta”, s-au plâns românii. 

Videoclipul a fost postat pe internet şi a stârnit iniţial revolta oamenilor. Indignarea s-a transformat însă rapid în hohote de râs când cei doi protagonişti au anunţat că totul a fost…o parodie.