Decât gimnast în România, mai bine circar în America VIDEO

Cosmin Maliţa are 22 de ani şi a fost component al lotului olimpic de gimnastică. Acum are reprezentaţii zilnice la Las Vegas, în cadrul Cirque du Soleil.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 09:30
Decât gimnast în România, mai bine circar în America VIDEO

Tot mai mulţi gimnaşti îşi trimit CV-ul pe adresa celui mai renumit circ din lume, Cirque du Soleil. Printre norocoşii aleşi să se alăture echipei se numără şi Cosmin Maliţa, care a convins imediat şi s-a adaptat perfect cerinţelor de acolo, astfel că, a primit la scurt timp oferta de a apărea într-un spectacol.

„Eu am reprezentaţii în show-ul Love care se ţine zilnic în Las Vegas. Este un show bazat pe multă coregrafie, este mult mai uşor decât ceea ce făceam eu la gimnastică şi pot spune că sunt fascinat de tot ceea ce înseamnă Cirque du Soleil. Este minunat să primeşti aplauze de la mii de oameni în fiecare zi. În plus, aici eşti plătit bine, nu ca în România, unde ne rupeam oasele pentru doi lei”, spune Maliţa.

Fostului gimnast nu-i pare deloc rău că a urmărit Mondialele din faţa televizorului. „Este exact ceea ce îmi doream. Nu regret nicio clipă că am renunţat la gimnastică pentru că sunt foarte fericit aici”, mărturiseşte Maliţa, care şi-ar dori să revină în faţa publicului român, de data aceasta, în postură de artist al Circului Soarelui. Cirque du Soleil vine în luna februarie în România, cu spectacolul „Saltimbanco”, dar la Bucureşti nu va juca nici unul din fraţii Maliţa.