Decebal Făgădău, înlocuitorul lui Radu Mazăre la Primăria Constanţa

Consiliul Local Municipal Constanţa a ales, în cadrul şedinţei de marţi, succesorul lui Radu Mazăre. Prefectul Constantin Ion a emis, luni, ordinul de suspendare din funcţia de primar al municipiului Constanţa a lui Radu Mazăre, după ce acesta a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii.

RomaniaTV.net
07 apr. 2015, 09:04
Decebal Făgădău, înlocuitorul lui Radu Mazăre la Primăria Constanţa

Viceprimarul Decebal Făgădău are de marţi atribuţii de primar interimar în Constanţa, potrivit ziuadeconstanţa.ro. Întrebat cum anume va reuşi să ia distanţă de imaginea de succesor a lui Radu Mazăre pe care o are, Decebal Făgădău a declarat că mandatul său interimar va fi exercitat doar cu respectarea legii, dar şi că va fi unul în interesul constănţenilor.

Citeşte şi: Radu Mazăre şi Marian Vanghelie, COLEGI de celulă în arestul Poliţiei Capitalei

Radu Mazăre, primarul suspendat al Constanţei, a fost adus vineri seara în arestul central al Poliţiei Capitalei, după ce a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. Tot vineri, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost trimis în judecată de DNA Constanţa în dosarul în care este cercetat pentru vânzarea unor terenuri din Mamaia la preţuri subevaluate, procurorii stabilind că în acest caz bugetul Primăriei Constanţa a fost prejudiciat cu peste patru milioane de euro.