DECES. Gabi Tamaş a aflat înaintea meciului cu CFR că tatăl său a murit

Asta Giurgiu, echipa lui Tamaş, a jucat luni seară primul meci din playoff-ul Ligii 1 şi a pierdut cu 2-1, iar fundaşul român a fost integralist.

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 06:09
DECES. Gabi Tamaş a aflat înaintea meciului cu CFR că tatăl său a murit

Gabi Tamaş a primit luni, înaintea debutului în playoff, o veste teribilă. Tatăl său, Iosif Tamaş, fost şef al Poliţiei din Braşov, a decedat la spitalul Fundeni din capitală, în urma unei boli de ficat.

Iosif Tamaş suferea de respectiva boală de mai mulţi ani, dar conform informaţiilor Gsp, acesta fusese transportat la Bucureşti în urmă cu 5 zile, în urma unor complicaţii. Gabi Tamaş a primit vestea înainte de meci, dar a insistat să joace şi chiar a rămas în teren până la finalul partidei.

„Gabi a aflat în cursul acestei zile, dar el e un bărbat și a vrut să-și ajute echipa. El și-a făcut datoria pentru echipă. Noi suntem alături de el și îi transmitem condoleanțe”, a declarat Dani Coman, preşedintele clubului giurgiuvean.

Citeşte şi: Primul campionat din Europa, suspendat din cauza coronavirusului. Competiţia va fi întreruptă cel puţin trei săptămâni